Då går man i nian då..

Hej finisar! Idag så började skolan igen. Verkligen inget jag sett fram emot men det är väl bara att bita ihop. Det är ju nu som vi bildar våran framtid (eller vad man ska säga)!
 
Det gick ganska bra, vi hade inga vanliga lektioner utan vi hade bara massor med aktiviteter med sjuorna och åttorna. Sen blev de lunch, brandövning och sen fick vi gå hem! 
Imorgon så har niorna stadsvandring så imorgon blir det heller inte några vanliga lektioner, skönt! Det är på onsdag som skolan kommer igång på riktigt.
 
På onsdag så ska vi till Lootha (ponnyn som min kusin ska köpa) igen, då ska vi få träffa Maja, hans nuvarande ryttare och ägare för när vi var där och provred så var bara hennes mamma där! Så det ska bli kul.
 
Nu ska jag nog städa mitt rum för på något konstigt sätt har det blivit stökigt? Jag brukar alltid ha det städat så det är väldigt ovanligt haha.
 
Bloggar mer sen, kram!
 
 
Två bilder från idag, älskar min gamla vintage kamera!

blev inte riktigt som vi tänkt...

Hej! Har inte bloggat något och anledningen till det är att Dandy, min kusins nya ponny, gick inte igenom veterinärbesiktningen... Han markerade på både fram och bakbenen och det var rätt illa. Så alla stod och grät och det var kaos, ingen hade ju väntat sig det!

Så vi fick åka tillbaka till Stockholm utan ponny, och sen så letade vi som tokar efter andra ponnyer på alla hästsidor som gick att hitta! Så hittade vi några, ringde, bestämde provridning och då skulle vi provrida två ponnyer imorgon (idag) och en på söndag! Så blev det en ny dag, vi var fortfarande helt chockade och ledsna efter Dandy kaoset igår men vi körde ändå iväg och kolla nya ponnyer för man kan ju inte bara sitta utan häst.

Första ponnyn som vi prova var seg och tråkig, lite som en ridskoleponny. Så vi körde vidare mot ponny nummer 2!
Den var så söt! Super snälla ägare och allt kändes bra redan INNAN vi hade ridit haha. Sen fick jag rida först och han var en DRÖM att rida. Seriöst. Jag blev helt såld! Grym skritt, trav och galopp + en dröm att hoppa också! Alla blev helt kära i han, Martha (min kusin) också och det är ju hon som ska ha han!

Så åkte vi hem, alla var fortfarande lika kära och vi åt middag, pratade lite. Sen gick Jennifer (Marthas mamma) upp till övervåningen och pratade med någon i telefon. När hon kom ner så sa hon: Nu är det klart!

Hon hade ringt och sagt att vi ville ha ponnyn! Vi alla blev helt till oss av lycka! Så nu får vi hålla tummarna för att det går bra med besiktningen på denna ponny.

Kram!

lägger ut några bilder på den ponnyn vi ska köpa!


In the car!

Hej! Just nu sitter vi i bilen, är framme om kanske lite mindre än en timme!
Vi är pigga, glada och mycket nervösa! Hoppas, hoppas, HOPPAS han går igenom besiktningen!

Bloggar mer sen, kram!


Snabbt inlägg!

Ska gå och sova men ville bara uppdatera lite snabbt. Är hos min farbror för jag ska följa med hans sambo Jennifer och hennes barn Martha imorgon när dom ska åka och hämta Marthas nya ponny! Ska bli super kul då jag ska rida den några dagar i veckan också och hjälpa till haha :)
 
Bloggar nog mer imorgon på vägen dit, vi ska nämligen åka bil i ungefär 4-5 timmar så det blir nog i alla fall 2 inlägg! 
 
Men nu måste jag sova för vi ska upp vid 6 imorgon, kram!

She wants to go to the seaside

Hej finisar! Ligger och funderar på om jag ska fixa någon liten cover, har inte gjort det på länge och tycker ju att det är så sjukt kul att sjunga! Men vi får se, haha. Det brukar ändå alltid sluta med att jag tröttnar för att jag blir aldrig nöjd med min röst och mitt gitarrspelande...
 
Idag så har jag varit med min fina vän Louise! Har saknat henne så. Hon flyttade till Kanada förra året med sin familj och har bott där i ett helt år, så hon kom hem i söndags och gissa att jag blev glad!? 
Så vi har haft det super kul, bara legat på golvet i mitt rum och pratat sönder i flera timmar! Det kallar jag mys ♥ Efter ett tag gick vi ut till studion också och satt där och sjöng lite eftersom båda gillar att sjunga, det var så himla kul att få sjunga tillsammans igen! 
Fick en liten present också från Kanada, ett Victoria Secret läppglans och Iphone skal! Så himla fina! Älskar dom!
 
Har inte så mycket mer att säga nu så bloggar mer senare, kramisaaar!
 
♥ ♥ ♥
 
 

Countryside

Hej! Har inte bloggat på några dagar, för jag har ju varit med Malin hos hennes mormor och morfar ute på landet! Vi hade inget internet där så det var lite svårt att blogga. Men nu är jag hemma!
Vi kom dit på lördagen och sen var vi där ända till tisdag! Vi skulle egentligen bara vara där till måndag men vi ville stanna längre så då bestämde vi oss för att åka hem på tisdagen istället.
 
Vi har haft det super kul och jag gör gärna om det snart!
Lite saker som vi gjorde de här fyra dagarna var att gosa med hennes mormor och morfars hund och katter, äta massor med godis, kolla på gamla filmer på en "tjock tv", cykla 2 mil bara för att få doppa oss, åka fyrhjuling, plaska med förstora gummistövlar i en å, hälsa på kossor, bada tillsammans med Malins kusiner Viktor och Lina och massor av annat kul!
 
Vi har verkligen bara struntat i allting hemma och bara levt i nuet, gjort vad vi har velat och chillat galet! Det har varit supermysigt.
 
Tänkte slänga in några bilder från de här dagarna,

        
 
 
 
 
 
        
 
 
 
         
 

No one is perfect, see her faults, and love them.

Hej! Ligger just nu i sängen och har precis kollat klart på ett avsnitt av PLL som jag hade råkat hoppa över. Hur är det möjligt? haha.
Vaknade lite efter 10 idag, låg kvar till 11 och sen gick jag upp och åt frukost. Sen bytte jag om till ridkläder och tog bussen ut till Melker (min medryttarponny om det är några nya läsare som inte vet vem det är).
Jag pratade lite med Anna som äger Melker, sen tog jag in honom och fixade. När jag kratsade hovarna så såg jag att en spik satt fast i ena framhoven på honom! Den satt liksom fast i strålen på sidan eller vad man ska säga. Jag kände lite på den och det verkade som att han inte hade ont av den eftersom han inte gick konstigt när jag gick in från hagen med honom och när jag vickade lite på den så brydde han sig inte heller. Dessutom verkade det som att den satt ganska löst också. Så jag gick till Anna och så fick hon komma och kolla, hon drog ut den och då visade det sig att den nästan inte ens satt fast! Den lämnade bara ett litet märke bredvid strålen, och han hade ju inte ont så vi bestämde att jag skulle rida ändå. Men det var läskigt, jag har aldrig varit med om något sånt förut! 
 
Jag red ut en sväng på honom och han kändes pigg och glad! Han är i jätte bra form nu så det är kul. Sen så betade jag honom lite efter turen eftersom han inte får något gräs i hagen för att han har haft/har fång. Efter det släppte jag ut honom och sen kom bussen. Jag kom hem vid 4 och då åt jag lunch haha. Sen har jag bara varit hemma. 
Känns som att jag skrev typ tuuusen "sen" men whatever! I'm not perfect ;)
 
Imorgon åker jag till Malin och sover hos henne ända till måndag! Ska bli så kul, jag får ju inte träffa henne så ofta på grund av att vi bor så långt ifrån varandra. Men nu så! Vi ska bo hos hennes mormor och morfar, dom har en stuga lite längre bort från deras hus som vi ska bo i och ha mysigt! Vi ska nog titta på massor med filmer, bada, gosa med hennes mormor och morfars hund, äta godis (lol) och göra massor av annat skoj när vi är där!
Men berättar mer om det sen, tycker redan att detta inläggt blivit på tok för långt haha! Hoppas ni orkar läsa allt, kram! ♥
 
delar med mig av en söt bild på lilla Melker från idag!  

Shoutout till Tilda & Elin!

 
På något konstigt sätt gick det inte att göra så att man kunde klicka på bilden för att komma till deras blogg men jaja, klicka HÄR för att komma till Tilda och Elins nystartade blogg! Jag tycker redan att den verkar super bra, så checka in den så kommer ni nog också fastna för den!
 
Kraaaam ♥

Grönalund!

Nu är jag och Malin hemma efter en väldigt molnig och regnig men ändå sjukt rolig dag på Grönalund! Vi kom dit kl. 11 och åkte hem vid halv 9! Vi kände oss lite extra yolo idag och åkte precis allting som gick att åka (förutom på barnsidan lol) och flera gånger om också!
Det var Malins första gång på Grönan så det kändes extra roligt att vara där! Har inte så jätte mycket att säga förutom att det var sjukt kul och jag kommer nog inte glömma denna dagen på länge ♥
 
Bjuder på några galna bilder från dagen!
 Krigare som fortsätter åka fast regnet öste ner ;) Lol jag och Malin fick springa och köpa regnponchos för att vi inte skulle drunkna av allt regn!
     
     
 
 

Äntligen!

Nya Pretty little liars avsnittet har kommit ut! Yaay! Så nu ska jag och Malin mysa ner i sängen med godis och kolla på PLL, älska livet! Bloggar mer sen, kramisar ♥
 


Ponny SM 2013 Årsta Runsten

Bilden säger egentligen det mesta, idag så har jag stått i den stekande solen i 10 timmar och bara matat på med bilder på alla fina ekipage som tävlat på Ponny SM idag! Jag var nämligen pressfotograf där så jag fotade till Runstens hemsida och sedan kommer dom som jobbar på Runsten skicka ut lite bilder till olika tidningar, så vem vet? Mina bilder kanske hamnar i tidningen också! Kul!
Är ganska trött nu, gick upp vid 8 och sen åkte vi till runsten halv 9 och åkte där ifrån lite efter 6! Så vi var där riktigt länge, men ingenting jag ångrar. Sjukt kul var det!
 
Nu ska jag nog duscha och sedan mysa ner i sängen med någon bra film, standard ála Lova! 
Kram
 

Saturday, August 3th

Hej guys! Vaknade vid 20 i 11, och efter det har jag inte gjort så mycket. Suttit och pratat lite med mamma haha, myspys! Ska äta frukost snart, när jag orkar fixa något ;) Sen ska jag gå och duscha och sen åker jag och mamma till hennes kompis och typ fikar och myser lite där. Senare på kvällen vet ni ju redan vad jag ska göra, vara med Isabelle! 
Har inte så mycket att skriva mer men bloggar senare, kram! ♥
 

Wake me up - Avicci ✌

 
Nya favoritlåten, love it!

Fixat bloggen!

Hej finisar! Som ni kanske ser så har jag äntligen fixat designen nu. Eller inte bara designen utan hela bloggen! Har fixat ny bakgrund, fixat så bakgrunden sitter liksom "fast" när man scrollar, jag har fixat mellanrum mellan designen och inläggen + menyn vilket jag tycker är mycket snyggare och sen har jag också gjort hela bloggen lite bredare! Nice va? Den är fortfarande inte så jätte proffsig men jag lär mig ;)
 
Är ganska trött så ska nog gå och sova snart. Imorgon (idag lol) så ska jag nog inte göra så mycket, på kvällen så ska jag följa med Isabelle igen till stallet som jag sa förut. Det ska bli jätte kul! Jag tror att hon ska rida på ridbanan och sen ska vi gå ner till en stranden nedanför stallet och bada med Summer, mys!
 
Bloggar mer imorgon, btw vad tycker ni om bloggens nya look? Kommentera mer än gärna!
Kram ♥
 
Slänger in en gammal arkivbild, lite halv weird men who cares! 
 
 
 

Bildbomb från AW (del 1)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
vad hände här? lol
 
 
 
 
 
 
snyggisar! Alma och Elan när vi skulle longeras ;)
haha stackars Elan behöver 10 ton solskydd på mulen, annars så bränner han sig :( sötnöt!
foto: Emma Skytte
foto: Emma Skytte
foto: Emma Skytte
foto: Emma Skytte
foto: Emma Skytte
(kommer bättre bilder från när vi hade terrängträning snart!)
 
Det är ju nästan en vecka sedan jag kom hem från AW. Det var en super rolig och suuuper lärorik vecka och jag längtar tillbaka som bara den! Det hjälper ju inte heller att jag blev så hääääääär kär i min lilla rääcerponniii som jag hade den veckan... fina Elan!
Kanske skriver lite mer om AW sen, om ni vill. Det finns faktiskt inte så mycket mer att säga än att det var en av de bästa veckorna på sommarlovet, har alltid kul på AW!
 
Ligger just nu i sängen, har precis ätit frukost och ska kanske kolla på någon film. Ska vara med Isabelle idag efter att hon varit i stallet, och sen imorgon ska jag följa med henne till stallet. Följde med igår också, hon har ju fått en ponny! Summer heter hon och hon är super fin!
 
Juste, ska fixa en ny design också sen. Man kan ju inte ha en design där det är snö på på sommaren! haha :)
kram

RSS 2.0