Hej!

Hej alla sötaaaaa! Gud så kul att jag fick så många (många för mig, mihihihi) som ville vara med i Dagens Blogg! :D Avslutar den på tisdag kväll så såklart önskar jag att många fler skulle vilja vara med! hihi, klicka på läääänken häääär för att komma till inlägget :3♥
 

Men iaf, slutade skolan vid 12 idag chiiiiiiill! Gick hem i regnet och när jag kom hem var jag helt dyblöt även fast jag hade paraply, haha! Men så när jag kom hem bytte jag om till myskläder och satte mig framför tv:n. 
Snart ska jag börja packa, för imorgon ska jag och mi familia åka och kolla när min brorsa har trial tävling, de är SM så jag tror att de är en rätt viktig tävling! Om han vinner så blir han en av dom bästa i Sverige på cykel trial. Azuuuuum (a) haha så nu måste jag upp och packa för de är rätt långt bort han ska tävla. Ikväll ska vi bort på middag hos goda vänner, hörs senare!
Arkivbild :P haha
 
 
 
 

Dagens blogg!

Nu har jag bestämt mig för att ha en liten tävling! Ingen speciell tävling då, men jag väljer ut en blogg (2 om de blir ganska så många som är med) som jag tycker är bra, länkar den här och skriver lite om bloggaren och hennes/hans blogg! Hoppas många vill vara med :) Förra gången jag försökte ville ingen vara med.. haha snacka om mobbad! Men aja. Tipsa era vänner! :D

Kram!

Stallet nurå!

Hej finisar! Har precis ätit lite och snart ska jag ta cykeln och dra till my frieeend Louise :3 Väl där så chillar vi väl lite, sen så tar vi bussen till stallet. Idag är de hoppning som står på schemat och de ska bli skitkul! Nu är de ju på min ridklubb jag ska rida på och inte hos Melker. Jag tror att jag vill ha antingen Banjo, Nova eller Grynet! Hade Nova förra måndagen då de var dressyr och de gick superbra! Gillar verkligen henne i dressyr♥ hihi, fick mycket beröm från min nya ridlärare också! :D
 
Iaf, så de är planerna idag! Btw har en liten överraskning, fast som jag inte tänker ge ut på bloggen än. För de är inte ens bestämt än och vi vet inte ens om de går. Men om allt går som de ska så kommer ni kanske få veta den om några dagar! :) åh, hoppas verkligen de går! Fast vill ändå inte... haha aja men ni får veta de senare! 
 
Men nu ska jag gå hämta cykeln ur garaget och bege mig bort mot Louise! Kraaam, bloggar mer när jag kommer hem.
foto: jag

Life while we're young ☆

I want to be free, free from all the thoughts, and just live. Life like there's no tomorrow, live like I have nothing to loose. 
foto: jag

Ny design av expectations.blogg.se

Hej alla Lovas läsare! Jenna från expectations.blogg.se här. För några dagar sedan var Lova ute efter en ny design, så hon vände sig till mig... damdididam.. Och här har ni resultatet! Jag själv är jättenöjd och tyckte den blev gullig och fin. Hoppas den passar in här på bloggen och att ni läsare gillar den :)

Om ni också är ute efter en design eller behöver hjälp med eran befintliga design får ni gärna vända er till mig. Besök mig på expectations.blogg.se och lämna en kommentar eller något :D
 
KRAM.

Jag är med och tävlar om ett rött schabrak!

Jag är med och tävlar om ett underbart snyggt schabrak hos www.teamjumpers.se !

Var med du med, klicka på länken så kommer du till inlägget :) http://teamjumpers.se/2012/august/rott-schabrak.html


Tillfällig design!

Hej alla! Gjorde bara en liten tillfällig design, vad tycks? Blev ganska nöjd med den... men som sagt, bara en tillfällig. En jättesnäll tjej ska fixa en design till mig!

Vi får höras mer senare, är inte riktigt på blogghumör.
Kram!

Living young, wild & free ❤

Foto/redigering: jag Kamera: iPhone 4s modell: jag


Pay and jump med Melker! :D

Åh, kan inte ens beskriva känslan! Så himla härligt. Melker var helt underbar idag! Bästbästbäst var han ♥
Felicia hoppade honom också en runda som jag sa förut, han var jätte fin och jätte duktig med båda oss! Världens finaste medryttarponny har jag. Felicia hoppade före mig, de blev ett stopp på tredje hindret för att han blev lite osäker på det. Men resten av banan gick super för dom! :D
 
Med mig tycker jag också att han gjorde superduperbra ifrån sig! Han tjaffsade pyttelite i början med mig och ville inte riktigt gå in på banan men gav med sig snabbt och gick in på banan. Jag tror att han håller på lite så med mig för att jag fortfarande är lite ny för honom + att han kanske ville testa mig nu när vi var på "tävling".
Men iaf, han var sjukt positiv och bjöd verkligen, hoppade jättebra och ååh, han var sååå rolig att rida idag! Tyvärr fick vi en rivning för att han hoppade av försent, men han var ändå världens bästa! Så sjukt duktig, liksom de var ju ändå ett tag sen han tävlade, och nu var han också på ett helt nytt ställe! 
Han gjorde verkligen sitt bästa till hundra procent, man kände verkligen det ♥
 Världens bästa Melker! ♥
 
 
 
Nu sitter jag i min säng och ska alldeles strax gå ner och se på Hunger Games med mamma, min bror och hans kompis John. Vi hörs mer senare, kram!

Länkbyte med irini!

 
Då kör jag länkbyte med fina Irini! Irini bloggar på http://irinis.blogg.se/ och bloggar om sin vardag, mode, kompisar, musik och massor av annat! Hon har en riktigt cool design och jag tycker verkligen att ni ska checka in hennes blogg!
 
kramkram ♥

MINA ÄLSKLINGAR HAR KOMMIT!!

Mina älskade skor kom idag! ♥.♥ omg omg omg!
 
 
 
I'M INLOVE ♥♥♥♥

Hataa vädret

Usch, fy, blä! Massor med regn, åska och äckelmoln. Inte alls de man vill ha de sista dagarna på sommarlovet! Jag som är livrädd för åska också... fan.
 
Aja, får väl bara försöka ta de lugnt och kolla på film resten av dagen... hoppas de blir bra väder imorgon när de är pay and jump med Melker!
Kram.

Nu blir de mys o film!

Hejsan hoppsan! Har inte hunnit fixa designen än men om jag orkar kanske jag hinner de idag, men annars blir de imorgon :) Aja, idag så gick det superbra hos Melker! De var hoppning som stod på schemat och han skötte sig superduper bra och tjaffsade bara lite i början och ville inte galoppera, men sen så provade jag med ett dressyrspö och då gick de så mycket bättre! Duktiga killen ♥
Felicia var med och hjälpte till :)) Jag red inte så jätte länge för det var jätte varmt ute med stekande sol och Melker blev lite trött. Efter ridpasset så skrittade jag, Felicia och hennes kompis ut ner till deras lilla strand. Det var jätte mysigt! 
Vi pratade också om en liten klubbtävling på lördag som vi skulle kunna åka på! Så på lördag blir de min första "tävling" med Melker! :D awesome (a) Jag kommer bara hoppa 60 cm för att de är ju liksom första gången och sen så har har jag ju inte hoppat han så mycket! Felicia ska också hoppa honom en runda på 60! :)
Drar ut till Melker imorgon också men då blir de en lugn uteritt! Mysigt värre ♥
 
Aja, nu så ligger jag i min säng i myskläder och ska kolla på någon bra film och sedan sova tror jag. Vi hörs imorgon, kram! 
'won't stop till we surrender'
 

'When I look in to your eyes'

Hej alla glada! Tänkte bara slänga in ett litet kvällsinlägg :) Ska snart gå och lägga mig, håller på att kolla på en film. Soul surfer heter den, sjukt bra! En annan bra film som jag älskar är The Vow. Verkligen bara ÄLSKAR den filmen! x) haha. Aja, har väl egentligen inte så mycket att skriva just nu... men vi får höras imorgon finisar!
 Kram ♥
Jag och min älskade Natiie för några dar sen! 

Hej!

Hejhej! Tack för alla kommentarer på förra inlägget! :)) Blir verkligen superglad! 
Och designen som jag tänker använda är... *trumvirvel* design 1! :D hihi, lägger upp den på bloggen någon gång idag. Iaf, den här helgen har jag varit med vänner och bara haft det chill. Ida kom hem från Thailand i fredags och tog med världens sötaste lilla hund! Hennes familj och hon hade varit på stranden, så såg dom en pytteliten valp komma skuttandes på stranden. Dom blev helt kära! Så dom adopterade hunden, och eftersom den var under 12 veckor så behövde den inte sitt i karantän, eftersom den inte hunnit få någon sjukdom! 
 
Den lilla lilla valpen döpte dom till Rocky (haha!), den är så himla söt och ååh, man vill bara typ krama om den för alltid! Jag är moster till den :D haha (a)
Här är sötnosen! :3 
 
Förutom att vara med Ida och hålla på med lilla Rocky så har jag och Ida vart och sovit över hos Josefina! Det var sjukt kul och vi badade badtunna, sjöng, fotade lite, åkte ring bakom båt och firade även hennes födelsedag igår! Grattis finaste Josefina! ♥ 
Så aa, helgen har gått åt till att vara med mina fina vänner :) Idag har jag inga planer än, men jag funderar på att ringa någon kompis. Imorgon så ska jag följa med min farbrors flickvän och hennes dotter på islandsturridning! Det ska bli skitkul, det var jätte längesen jag red islandshäst... :/
 
Nu ska jag gå upp och klä på mig, duschade nyss! Vi hörs senare, kram.
 

Besluts ångest...

Hej alla fina! Nu har jag gjort tre designer, men kan inte bestämma mig för vilken jag ska ha :S 
Så nu har jag bestämt att ni ska få bestämma, kommentera på vilken som är eran favorit! Kram ♥
Design 1
Design 2
Design 3
 
Kom igen, kommentera på nu! :)

Ny design på gång...

.

New Moon

Tjabba tjena hallå! Just nu sitter jag i soffan och kollar på New Moon med min kära mor, trevligt trevligt! ;) Har ju sett den så många gånger nu så kan typ alla repliker utantill! Haha. Idag har jag varit med Louise och hennes kusin Petra, vi hade vattenkrig och hade de awesome! Imorgon så skulle jag ju egentligen på bio med Natiie, men den planen sket sig. Vi kanske gör de på lördag istället. Imorgon ska jag till Louise igen, vi ska gå till en jättefin äng och fota varandra och sånt! :) bilder kanske kommer senare. Sen på kvällen så kommer vi få gäster, så aa. Nu har jag inte så mycket mer att berätta, de här inlägget blev lite tråkigt tycker jag men aja! Kram.


Always smile ❤

Hejhej! Idag har jag varit med Natiie, supermysigt! Vi lekte lite med min gitarr och ukulele, sjöng och sånt där :) Gick ut och fotade lite också, awesome hihi ❤ Vi tänkte kanske gå på bio på fredag och se LOL, men de är inte helt bestämt än. Aja, vi får se!

 

Igår var jag hos Melker, jag red ut med Felicia och de var jätte kul!

Haha, vi red på sidan av en stor äng och där var det lerigt och geggigt eftersom de hade varit värsta åskvädret där innan vi red ut, så Felicia skulle rida igenom en liten vattenpöl som var mitt på stigen, men hennes ponny ville verkligen inte, så då provade jag om Melker kanske vågade rida igenom den "läskiga" vattenpölen, och de slutade med att jag hamnade i diket ^^ haha, första gången jag ramla av honom!

Melker var inte heller så förtjust i att gå i vattenpölen så han tänkte typ gå på sidan om den men då halka han ner i diket och jag ramlar framlänges, ganska klantigt av mig. Jag kunde hållit kvar mig men jag var ju inte direkt beredd på det x) haha men aja. Resten av ridturen gick jättebra och de var supermysigt! Jag ska dit på torsdag också och då ska jag hoppa han lite! :)

 

Just nu ligger jag i min säng och kollar på min favoritserie, O.C (haha alltid!) Ska väl kolla vidare, ville bara uppdatera lite! Kram.


RSS 2.0