blev inte riktigt som vi tänkt...

Hej! Har inte bloggat något och anledningen till det är att Dandy, min kusins nya ponny, gick inte igenom veterinärbesiktningen... Han markerade på både fram och bakbenen och det var rätt illa. Så alla stod och grät och det var kaos, ingen hade ju väntat sig det!

Så vi fick åka tillbaka till Stockholm utan ponny, och sen så letade vi som tokar efter andra ponnyer på alla hästsidor som gick att hitta! Så hittade vi några, ringde, bestämde provridning och då skulle vi provrida två ponnyer imorgon (idag) och en på söndag! Så blev det en ny dag, vi var fortfarande helt chockade och ledsna efter Dandy kaoset igår men vi körde ändå iväg och kolla nya ponnyer för man kan ju inte bara sitta utan häst.

Första ponnyn som vi prova var seg och tråkig, lite som en ridskoleponny. Så vi körde vidare mot ponny nummer 2!
Den var så söt! Super snälla ägare och allt kändes bra redan INNAN vi hade ridit haha. Sen fick jag rida först och han var en DRÖM att rida. Seriöst. Jag blev helt såld! Grym skritt, trav och galopp + en dröm att hoppa också! Alla blev helt kära i han, Martha (min kusin) också och det är ju hon som ska ha han!

Så åkte vi hem, alla var fortfarande lika kära och vi åt middag, pratade lite. Sen gick Jennifer (Marthas mamma) upp till övervåningen och pratade med någon i telefon. När hon kom ner så sa hon: Nu är det klart!

Hon hade ringt och sagt att vi ville ha ponnyn! Vi alla blev helt till oss av lycka! Så nu får vi hålla tummarna för att det går bra med besiktningen på denna ponny.

Kram!

lägger ut några bilder på den ponnyn vi ska köpa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0