Hello world

Hej de få läsare som fortfarande tittar in här, förlåt för att jag är så usel på att blogga.. verkligen!
Har inte haft någon som helst lust och tid till att blogga har inte heller funnits tyvärr, mycket inlämningar i skolan, prov, slutfrågor osv. Men så är det väl i nian..
 
Jaja, tänkte i alla fall säga att min blogglust har väckts på nytt så jag tänkte börja blogga igen! Dock kanske det inte blir varje dag eftersom att skolan måste alltid vara prio ett för mig, men när jag får något tillfälle så bloggar jag självklart!
 
Kan väl börja med att berätta lite om de senaste dagarna! I fredags så var jag och min klass på gymnasiemässan, dagen innan det så hade jag skrivit upp alla gymnasium som jag ville kolla på så det var bara att gå runt och prata lite med dom. Jag fastnade för kanske 3-4 stycken som verkade superbra!
I alla fall, vi slutade kanske vid 12 så då åkte jag hem, gjorde lite läxor. På kvällen så åkte jag och min kompis Sara och kollade på bio! Vi såg Catching Fire, och den var så sjukligt bra! En av dom bästa filmerna jag sett lätt! Tycker att alla ska springa till närmaste bio och se den, haha!
 
I lördags så följde med min brorsa på hans handbollsmatch och sedan så kollade jag på One Directions 7 timmars långa livestream! Så himla kul att känna sig lite som en directioner igen, jag blev ju det i slutet av 2011 och var verkligen helt galen i dom i början av 2012, sedan hände något och jag brydde mig inte så mycket om dom längre. Eller asså jag brydde mig ju om dom men asså jag stalkade liksom inte dom och fangirlade inte något. Så är det fortfarande, så det var kul att kolla på dom och se hur långt dom kommit! Föresten så blev den 7 timmars långa livestreamen 8 timmar istället, haha! 
 
Idag så följde jag med min brorsa och mina föräldrar till Viktors trialträning, då hängde jag med Malin som också var där! Mysigt pysigt! Sen åkte vi hem och har kollat på film. Ska gå och sova nu, skola imorgon ju. Dessutom så fyller min pappa år, så det ska ju firas! :)
 
Men nu måste jag gå och borsta tänderna, kram!
 
En bild från KM hoppningen på min ridklubb, som ni ser så vann jag hela tävlingen! ;)
 
 

RSS 2.0