Måndag den 23 juli 2012

Hej, haha som ni ser hade jag lite svårt med hitta på någon bra rubrik, men aja! Just nu är jag på väg till stan med mamma, vi har lite att göra idag :) Berättar mer senare, kram på er!


Having a good time, having a good timeee' 🎶


Nevermind I'll find, someone like you'

Hejhej! Kommer nog inte uppdatera så jätte mycket dom här dagarna som kommer för just nu är jag på landet. 
Vi kommer nog hem på måndag eller tisdag! Men aja, idag så har jag och Ida bara tagit det lugnt i solen, sen så åkte vi hit till landet och ja, nu är vi här och ska kolla på en film. Det här inlägget blev väldigt konstigt och tråkigt tycker jag, men aja. Kanske bloggar någon mer gång under helgen, kramkram!
 
haha, random bild men aja, var någon gång i april tror jag. Följde med min tvillingbror på hans trialcykel träning. Haha, tro de eller ej så cyklar jag faktiskt på min MAMMAS enhjuling på sista bilden! 

My face today'

 
 
Bjuder på alla bilder, hihi! Men aja, såhär är min "face-look" idag. Har inte orkat klä på mig så sitter här i min H&M onepiece och kollar på min favoritserie O.C! Mysigt värre ♥
 
Ida kommer hit ungefär vid 5-halv 6 tiden så jag kanske ska klä på mig snart, haha.
Bloggar mer senare, kramkram!

Nya tag!

Hej allihopa! Var ett tag sen... har verkligen inte haft någon som helst blogglust + att jag har inte hunnit med bloggen. Men nu är jag tillbaka igen, med blogglusten på topp! Ska bara fixa designen och sånt så blir de perfa!
Det har hunnit hända massor med saker medan jag har haft "bloggpaus". Vi har haft gäster, mammas bästis och hennes bästis familj har varit här och sovit över i 2 dagar. Dock var de förra veckan. Sedan har jag varit på ridläger nere i Skåne i en vecka, det var underbart och jag ville aldrig åka hem! Jag fick fantastiska vänner, vänner för livet ♥ Och jag lärde mig super mycket! 
Efter ridläger veckan så kom min familj också ner till Skåne och så körde vi lite längre in i Skåne, där våra släktingar bor. Hos dom var i hos från lördagen till idag (igår). Det var jätte mysigt, vi myste hemma med deras hund, gick långa promenader och var på stan och kollade i affärer osv :3
 
De har säkert hunnit hända något mer, som jag inte kommer ihåg nu. Men aja, just nu ligger jag i sängen och är jätte trött! Så jag ska nog sova nu, vi hörs mer imorgon.
 
Kram!
 
- jätte gammal bild på mig, haha! -

Live your life always with a smile on your face ❤


Packlista!


RSS 2.0