Horses can tell our whole lifestory, just by looking deeply in to our eyes ♥

 
Kamera: Canon EOS 350D Objektiv: 50mm Fotograf: jag 
 
Åh jag saknar och längtar så otroligt mycket till AW! Har suttit och bläddrat igenom massor av bilder från förra året jag var där, det är verkligen bästa stället man kan vara på. Så himla mysigt, man känner sig verkligen fri där!
Den här bilden tog jag en dag när jag och några andra gick ut i hagen och myste lite med hästarna och fotade, så himla söta!

Here comes the sun ☆

 
 

Woop woop!

Hej finisar! Det blev inget bloggande idag, sorry för det :S Idag så har jag och min farmor bakat, vart ute på stan och åkt och kollat på ett stall :3 haha. Pappa kom och hämtade mig vid åtta typ, sen så kom jag hem och var med familjen lite och sen så anmälde vi mig till AW! :D (ett ridläger jag var på förra året och som är typ bästa stället på jorden♥)  Så himla glad! TAGGA!
Så aa, då anmälde vi mig till jumpcamp C för där kan man låna häst där, eftersom jag inte har någon egen eller inte kan ta med min medryttarponny så måste jag låna :/ + att det ligger ju jätte långt ifrån mig så det skulle vara ganska så jobbigt att köra med transporten! Men (bara men haha) jag ska kanske höra med mina släktingar som bor där om jag kanske kan låna någon utav deras hästar eller om dom vet någon som vill låna ut sin häst/ponny en vecka. Dom har ju en hästgård :) För om jag har egen ponny/häst med mig kan jag gå på jumpcamp B där det är lite bättre tränare och man får hoppa lite högre! Men aja. Är i alla fall skit glad och super taggad :D 
 
 
 

Godmorning ✌

Hej alla morgonpigga :3 just nu står jag och väntar på att tåget ska komma som tar mig till farmor och farfar! Det går om 12 min så det är ett litet tag kvar ;)

Ganska onödigt inlägg egentligen men ville bara säga hej haha!
Bloggar nog mer sen, på tåget kanske.
Kram!

Btw, här är en lite dålig "detail bild" av det jag har på mig idag ❤


Godnatt!

Just nu ligger jag i sängen och kollar instagram, ska snart sova. Älska lov, stanna uppe länge på kvällen och sova länge på morgonen (a) haha! Fast egentligen så brukar jag gå och lägga mig vid den hör tiden typ i vanliga fall :S oops.. haha nej men går och lägger mig typ vid 10-11 :)

Jaja! Imorgon ska jag till min farmor och farfar ^^ vet inte riktigt vad vi ska hitta på men tror vi kommer baka eller gå ut på stan haha :) mys.
Bloggar mer imorgon finisar, kraaaam ❤


Design fix! :)

Hej igen finisar! Nu har jag fixat designen, bytt header, ändrat stil på texter osv. Blev inte sådär jätte jätte nöjd men det får duga tills jag orkar fixa något bättre! Kanske bloggar mer ikväll men tror inte det. Kram :)

Fixar designen...

Fixar designen....

Hej allihopa! Som ni ser är min design helt crazy för jag och min kompis har varit ute och fotat så vi tänkte göra en ny header till mig och när vi satte in den blev hela bloggen as konstig på något sett men jag ska fixa det nu! Så håll ut, kram.

Jag är med och tävlar...

Jag är med och tävlar hos Viktor Frisk om att vinna en BOY LONDON keps! Var med du också :)

http://viktorfrisk.nu/2013/02/24/tavling-vinn-en-boy-london-keps/#respond

Hola amigos!

Hejhej! Slutade 12 idag så då gick jag hem och satt mig i soffan, sen gjorde jag lite läxor och nu har just bakat! Haha. Det blev chokladmuffins ;) yum (a)
Igår så var det ju ridning, vi hade markarbete och vi fick utdelade hästar och gissa vem jag hade fått? Min fina Grynet! :D blev jätte glad. Det gick faktiskt ganska så bra också! Hon var lite trött efter i söndags tror jag eftersom det var en till tjej som red henne en runda också efter mig. Hon kändes inte lika fin som hon brukar men jaja, man kan inte alltid ha bra dagar! Nästa gång är det hoppning och Birgitta sa att vi kunde säkert få ha samma hästar som vi hade igår nästa gång också :D awesome!
 
Snart ska jag byta om till ridkläder haha, för jag ska rida istället för min kompis Ida idag på brs. Hon hoppade ju också på pay and jumpen i söndags och då ramlade hon av och gjorde illa fingret riktigt illa :( så idag ska jag rida istället för henne, det är lite nervöst för hon rider storhästarna och idag ska dom ha markarbete.. haha så antingen kommer Lisa (hennes ridlärare) vara snäll mot mig och låta mig rida en ponny haha eller så får lilla jag sitta upp på en av de gigantiska hästarna dom har där :S men det kommer säkert gå bra ^^ mer om hur det gått får ni reda på antingen imorgon eller ikväll. Nu måste jag ta och äta något innan jag ska byta om, kram!

Bilder från pay & jumpen!

 
 
 
 
 
Hej allihopa! Tänkte bara slänga in några bilder från pay and jumpen. Jag hade ju Grynet och jag tyckte att det gick jätte bra. På framridningen kändes hon pigg och jätte stark så det kändes inte så jätte bra men så fort vi började hoppa så kändes det super! Hon hoppade jätte fint och det blev några fina språng, hon rev en gång men sen när hon kom igång så gick det awesome :)
Inne på banan tände hon till och blev pigg och stark i munnen igen men jag travade runt något varv på volten för att känna att det kändes bra. Styrde mot första hindret och hon flöööög över! Andra hindret gick också super bra och tredje med, sen på fjärde vägrade hon. Då var det bara att försöka igen och då hoppade hon ett stort språng över, sen gick det super bra och hon hoppade galant över alla hinder men sista hindret (det med vågor) vägrade hon på också. Jag vet inte varför men det var jätte många som stannade på det :o
Men så det var bara också att ta om och då hoppade hon jätte fint över :) Tråkigt att det blev 2 stopp men är ändå jätte nöjd med min fina Grynet! Jag är ganska nöjd med mig själv också faktiskt, jag måste jobba lite på hoppsitsen men jag tyckte att jag red bra vägar och jag tänkte verkligen på att rida bra vägar hehe :)
Det var super kul att rida min lilla pärla, hon är så himla fin! 
Juste pappa filmade också, ska se om jag kan ladda upp den på bloggen. Just nu håller den på att strula :S
 
Idag så är det ju ridning på brs, så jag hoppas på mitt lilla hjärta idag igen! ♥
Bloggar mer sen, kram!

Yaaaay!

Yaay jag fick min beeeebis! :D haha jag fick Grynet på pay and jumpen! :D awesome ❤


Plugg plugg plugg..

hejhopp! haha. Just nu sitter jag i köket och tränar spanska glosor för vi har förhör imorgon. Det går ganska bra faktiskt, awesomeee :3 Vi ska typ kunna alla frukter och grönsaker som finns, haha tror alla gjorde sånt i 6:an eller 7:an men vi får göra det i 8:an lol c: aja. Det är i alla fall ganska lätt så det är bra.
Sen så ska jag jobba lite svenska, biologi och matte tror jag. Sen är jag klaaar för idag :D Bloggar mera sen, kramisar! ♥

Svenska nu!

Hej finisar, sitter nu på svenskan och läser aftonbladet haha.
Idag så ska jag inte göra något speciellt efter skolan, ska bara hem och göra massor med läxor tror jag. Kul liv! haha nej men man måste sköta skolan ;) Det här blir ett väldigt kort inlägg men tänkte bara säga hej, skriver mer senare! ♥

Fina, fina Grynet ♥

Hej allihopa! Kom just hem från brs. Gud så nöjd jag är, det gick verkligen super bra idag! Hade dressyr och tog Grynet (as always haha, min favoriiit ♥), hon var så fin! Tror att detta var det bästa ridpasset jag ridit på henne :'3 haha. Hon var sammarbetsvillig och böjde sig fint, gick på tygeln under hela ridpasset och verkligen jobbade på! Hon protesterade några gånger också för att hon tyckte att det var för jobbigt ^^ frustade lite och på slutet så tuggade hon på bettet och skummade jätte mycket haha.
Fick också jätte mycket komplimanger av Mikaela (vi hade vikarie), hon sa att det såg super bra ut och att jag verkligen hittat alla knappar på henne! (Lova skryyyyter, hahah nej men) haha blev jätte glad för har verkligen jobbat för de :D annars så brukar hon ju gå självmant på tygeln ibland och bara lunka på men nu kände jag verkligen att hon jobbade! Min finaste Grynet ♥ 
 
Efter ridpasset så anmälde jag mig till en pay and jump som är i helgen, eftersom jag inte riktigt kan ta med min medryttarponny så fick jag önska tre ridskoleponnyer istället så önskade Grynet, Nikita och Spirit :) Hoppas mest på Grynet!
Nu ska jag gå och kanske äta något och sen ska jag gå och lägga mig tror jag :3 hörs mer imorgon, kram!
Juste, pappa kollade på idag när jag red så han filmade lite. Här är tre usla bilder på mig och Grynet, bilderna gör inte ridpasset rättvisa. Men jag bjuder ändå hihi.
 
Jag sitter som en kratta också, på bilderna. Inte egentligen :S
 
haha som ni ser så var det tre riktigt usla bilder, men aja!

We are Equestrians ♥

 

Smile because you want to, not because you can

 
eGgtJD on Make A Gif, Animated Gifs
 

Teaternörd ohja

Hej, haha kom just hem från min teater. Vi gjorde lite teater övningar och sen diskuterade vi mest om en flashmob som vi ska göra om typ 2 veckor. awesomeeee!
Sen tog jag tåget hem med Jakob, mamma hämtade mig vid stationen och nu sitter jag här hemma :3 ska kanske ladda upp lite bilder från idag, om jag orkar haha!

Har inte så mycket mer att säga men aa, kanske bloggar mer idag. vi får se!

Today

 
Kamera: Canon EOS 350D Objektiv: 50mm Modell: jag Fotograf: jag, använde fjärrisen 

Natti ♥

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg till innan jag ska sova. Just nu sitter jag i sängen och ska gå och borsta tänderna och sånt alldeles strax. Har suttit och smort lite planer som ni inte riktigt får veta om än ;) men snart hoppas jag!
 
Imorgon börjar jag 9 och slutar 16.30 men jag funderar på att börja en timme tidigare så kanske jag kan gå en timme tidigare? Smart va? haha ^^
Men nu ska jag gå och fixa mig för natten, hörs mer imorgon. Godnatt finisar ♥
 

I wanna dream in London ☆

 
  
Kamera: Canon EOS 350D Objektiv: 50mm Modell: jag Fotograf: fjärris 
 
Bjuder på några oredigerade bilder, tänkte bara visa er GAP tröjan jag fick av mammis när hon kom hem från London! Älskar den, så himla mysig och så älskar jag trycket :3 hihi ♥ 
fin va? Kram.

Stallet!

Hej! Just nu ligger jag i min säng och ska alldeles strax sova, tänkte bara skriva lite hur det fick på ridningen!

Jag fick en av mina favoritponnyer, Capitano :D jag har bara ridit honom en enda gång (två om man nu räknar med idag) men känner redan att jag verkligen älskar att rida honom! Han är underbar haha ❤
han var super fin idag, mjuk och samarbetsvillig! Han brukar annars vara stark och bara vilja springa på men idag så var han inte alls så! Känner att han förändrats ganska mycket sen jag red honom sist. Då var han stark i höger och ville inte böja sig men han har blivit mycket mer finare och mjukare i höger! Awesome :D förra gången jag red honom (första gången) så tyckte jag att han var hur mysig som helst och min ridlärare Birgitta tyckte att det såg jättefint ut. Jag kommer ihåg att hon sa "Lova, det ser ut som att du har fått en ny favorit!" Haha ^^

Men iaf, så idag gick jätte bra! Hoppas verkligen att jag får han nästa gång också ❤ men nu ska jag sova, godnatt!


yaaay!

Hejhej :3 kom hem för kanske 1 timme sen. Jag fick sluta tidigare idag för det var så många som var sjuka, bara 7 barn var det på dagis! Fast så har det varit hela förra veckan också. Så jag fick sluta kanske 2 timmar tidigare, hur skönt som helst! Gunilla slutade också då så jag fick skjuts hem av henne :D awesome!
 
Tänkte lägga upp bild på fjärrutlösaren och stativet från hemsidan!
så här ser fjärrutlösaren ut! Sen kommer även en sladd med också som man sticker in i den vänstra apparaten (eller vad man ska kalla den) på bilden och så sticker man också in  andra sidan av sladden i kameran. Sedan fäster man den apparaten där man kan fästa sin blixt på kameran.
Min fina vän Malin har en sån här fjärrutlösare och hon tycker att den är super bra så den ska nog funka perfekt :)
 
sen köpte jag också det här stativet! Det kanske inte är det bästa stativet som finns men det funkar! :) Jag tror att det kommer blir jätte bra! ♥
 
Nu ska jag gå och se om det finns nåt att äta och sen ska jag nog byta om till ridkläder och åka till stallet, om pappa kommer hem någon gång haha. Tror jag bloggar mer efter stallet, om det inte blir försent! Kram.
 
 

Beställt!

Tjaaaa :3 det här inlägget skulle egentligen upp igår men jag trött för att skriva något så då får ni det nu innan jag ska gå och äta frukost Haha :)
________________________________

Igår så beställde jag en fjärrutlösare till min kamera! :D jag har velat haft en jätte länge men jag har alltid trott att min kamera är för gammal satt man inte kan ha en fjärrutlösare till den. Men nej det går! :D haha är super glad!
Sen köpte jag också ett stativ för Viktor och jag delar på ett stativ (Viktor brukar använda det för sin filmkamera för han filmar när han kör trial) men det går inte så bra haha för alltid när jag vill ha det så ska han iväg och cykla och tvärtom så ja nu köpte vi ett till stativ ^^
Både fjärrutlösaren och stativet kostade 219 kr så allt gick på 438 kr! Och sen är det ju frakt och sånt ju också.

Men är iaf jätte glad och längtar super mycket tills sakerna anländer så att jag kan springa ut och fota självporträtt haha :D dom kommer antingen imorgon eller på onsdag!
Nu ska jag gå och äta frukost, jag börjar jobba 9 idag och slutar 5 :/
Kram!


Fotographing!

Hej finisar! Idag har varit en jätte lång dag, fast rolig! :D Dagen började med att jag väcktes av mitt alarm typ halv 9, gick upp och klädde på mig och åt frukost. Sen åkte jag och pappa och fixade en sak kl 10 (mer om det får ni nog reda på under veckan eller på söndag!), sen åkte vi direkt ut till Melker och red ut i det fina vädret! :D han var pigg och fin, men ganska busig haha :) När vi red ner på en liten stig bredvid vägen vid stallet så stannade han upp och stegrade med mig av någon anledning haha men jag sa till han så då gav han sig. Sen när vi hade gått lite längre så red jag ut på en liten äng och skulle trava runt lite där och sen helt plötsligt hoppar han ett stort språng upp i luften och slår bakbenen ut så att jag hamnar på hans hals, det kändes som att jag skulle ramla av haha men sen så drog han upp huvudet lite typ så att jag snabbt kunde sätta mig i sadeln igen! 
Sen när vi kommit in i skogen så skulle jag galoppera på en raksträcka och då ville han ju som alltid inte gå ett enda steg till för han ville inte lämna pappa, han brukar alltid hålla på så här och jävlas med mig så jag får alltid ge mig för det är helt omöjligt att få han att röra på sig. Men idag var jag fast besluten om att han skulle röra sig framåt och efter ett litet tag så gav han faktiskt med sig och travade snällt iväg :D haha blev så glad! Sen brukar jag också ha lite svårt att fatta galopp på han för han är ju så himla envis (han är ju trots allt ett gotlandsruss!) men då när jag gjorde en galoppskänkel så satte han av på direkten full fart framåt! Min fina lilla ponny ♥
Juste! Jag mötte på en älg också! :o Kan berätta mer om det sen :)
 
Sen efter stallet så körde vi snabbt hem och bytte om och åkte till ett möte på min brorsas trialklubb. Eller pappa gjorde det jag blev avsläppt hos min fina kompis Maliiiiin! Vi hade det jätte mysigt och kul, vi båda älskar ju att fota så vi tog våra kameror och sprang ut på en äng som finns vid deras hus och fotade som bara den :D det var super kul med mycket hoppandes framför kameran och skratt! Det blev mest oseriösa bilder haha. jag kan lägga ut lite bilder här på bloggen sen. 
Sen vid 7 kom pappa och hämtade mig och vi åkte och köpte sushi till mig och pappa och pizza till viktor och nu har vi ätit och kollar på en film. Haha kände att det här inlägget blev lite för långt och lite slarvigt typ men aja! 
 
 

Här får ni ett litet smakprov från fotograferingen med Malin haha :D lite fail kanske? ^^
kram!

Skön dag!

riktigt skön dag idag! Först chillade jag i soffan framför tv:n lite, åt och sen sprang jag på löpbandet lite också c: haha, efter det duschade jag och nu sitter jag och väntar på att mitt nagellack ska torka! haha jag brukar nästan aldrig ha nagellack men kände typ att jag ville ha det nu lol :3 sen så kanske jag ska åka till min feeestis ida också! Vi får se :D
 
Hoppas ni också haft en bra dag, bloggar mer sen kram! :)

ledig idaaaag!

Hej guys, just nu ligger jag i soffan och ska kolla på en film typ för jag är leeeeediiiiig idag! :D haha, so happy!
Dagispersonalen skulle typ på någon kurs så dagiset är stängt och då fick jag ledigt. Så sjukt skönt att bara vara hemma och inte göra någonting ibland haha :)
 
Jag är uppe ganska tidigt för att vara mig haha men min pappa väckte mig när han skulle till jobbet :c 
så aa då gick jag upp och la mig i soffan haha. 
Har inte så mycket mer att säga, bloggar lite mer senare! Kram ♥

RSS 2.0