Outfit ála Lova!

Tröja - Filippa K
Shorts - Fått dom av en kompis!
Skor - Converse
 
Så himla härligt väder! Idag blir det att vara vid stranden med kompisar, hörs senare.
Kram!

Melker idag!

Hejhej, var hos Melker idag och red. Mamma följde med så hon fotade, blev faktiskt lite imponerad! hahah, bilderna blev faktiskt riktigt fina! :D Fast jag redigerade dom lite också. Smakprooooov:
Hämtning i hagen x)
Duktig ponniiii :D
Underbara Melker ♥
  (Klicka på bilderna för att få dom större)
 
Vill ni ser mer av bilderna? :D 

Ni skulle bara bästbästbäst om ni kollade på...

Ni skulle bara bästbästbäst om ni kollade på min och några i min klass's musikvideo! 
Det är nämligen såhär att vi har en liten tävling med klassen, alla har gjort musikvideos och den som får 1000 viewers (tittare) först får något pris! Just nu har vi 732 viewers! Jag skulle bli superduper glad om ni ville kolla på den och kanske dela den vidare till era kompisar? 
 
LOVE YOU!
 

Godnatt mina underbara läsare!

---
 
Lekte lite med min favorit foto-app på min iPhone och såhär blev resultatet, vad tycks?
Inte den bästa bild jag redigerat när jag redigerar såhär och fastnade verkligen inte på bild idag, men ändå!
 
Men nu ska jag gå och sova, kram!
 

- Inget att skriva om -

Hej, förlåt för att jag suger på att blogga. Men jag har verkligen inget att blogga om! :/ Iaf, dom senaste dagarna har spenderats med min fina vän Ida och igår var jag i stallet, det går bara bättre och bättre med Melker! Igår fick jag han att galoppera helt själv :D *stolt* Dom som läser min blogg vet ju att han hade lite problem med att galoppera, men jag tror det börjar släppa nu! Så skönt.
 
Ida åkte för inte så länge sen, så nu sitter jag i soffan och försöker hitta på något att göra. Ingen är hemma...
Aja, bloggar mer senare. Kramkram!
Hihi, tänkte bara lägga upp denna gamla bild på min pappa och mig. Saknar att vara liten...

Summer, ohyeah!

Hej alla fina! Tänkte bara säga igen glad midsommar till er alla och hoppas ni får det bäst! ♥
Bloggning blir inte den bästa tyvärr, eftersom vi åker ut till landet.. Men jag ska blogga så ofta jag kan, vi kommer hem på söndag igen!
 
Kram på er ♥

Glad midsommar!


We are young'

Hej alla underbara! Kom hem från stallet för kanske en halvtimme sen? 
Aja, då gick jag upp och bytte om till myskläder och nu sitter jag här i sängen och lyssnar på musik och njuter av att det är sommarlov :3 hihi. Jag vet inte vad det är men jag känner mig väldigt lycklig och fridfull idag, hahaha! 
Antar att det bara är bra, jag har varit väldigt.. irriterad och nedstämd dom här dagarna som har varit, och mått illa :S
Nog om de nu, i stallet gick det superbra! Han var jätte fin och bjöd på bra. Men när det var dags för att börja galoppera var han inte lika arbetsvillig... Han ville verkligen inte galoppera! Men det har Felicia (hans ägare) också haft problem med, men det kan säkert gå bort om jag rider honom lite mer. 
Jag vet inte vad det är som gör att han inte vill galoppera, men han liksom bara vill INTE :d haha, om man gör galoppfattning så saktar han ner istället och slår ut med ena bakbenet, och om man tar till med spöt så gör han ett bocksprång i luften. Ugh va jobbigt det var! Felicia kom och hjälpte mig, haha hon fick springa bakom och fläkta med armarna så att han skulle få fart! Jag fick faktiskt fram honom i galopp ganska så många gånger, men han saktade alltid av efter sisådär, ett varv. Så vi gick ut på deras lilla gräs galopp bana om man kan kalla det för det, så galopperade jag fram och tillbaka där en gång och där ville han galoppera! haha :)
 
Sen skrittade jag av honom i skogen, jätte mysigt!
Men man får väl bara jobba bort det lilla problemet, han blir ju inte riden så mycket så det kanske är därför. Men nu ska jag gå ner och hjälpa till med maten, hörs senare.
Söta Melker innan ridpasset!
♥♥
Jag har bara träffat dig två gånger, men jag vet att du redan fått en liten speciell plats inom mig ♥

Sommarlov imorgon! :D


Photo by me! 

Oj!

Oj, ni som har blogg, kolla vad som hänt med blogg.se! :o

Nu är det bestämt!

Hejhej, jag är jätteglad idag för det här var den sista riktiga skoldagen i hela sjuan! Så grymt skönt, men känns ändå lite konstigt... o.O Men aja, sen är jag också glad för att nu har jag och ägaren till Melker (ponnyn jag kanske skulle provrida) bestämt vilken dag provridningen blir och vilken tid! Det blir på lördag klockan 10.00 :D
Det ska bli jätte kul och spännande! Är lite nervös, haha. Men jag tror det kommer bli jätte bra! Just nu sitter jag i min säng och gör ingenting, tror jag ska sätta på en film faktiskt! Imorgon så är det bara städdag på skolan, rensa skåpen och sådant!
Och på fredag är det skolavslutning!! :D Känns verkligen inte som att det är sommar än, det har gått så fort.
Men det är det i alla fall och det ska bli så himla kul! Att bara få släppa tankarna på skolan och vara FRI ♥  hahah xd
Har inte planerat så mycket för sommaren faktiskt, jag ska på ridläger och sen följa med min tvillingbror när han spelar handbollsmatcher på stranden! Sen ska jag väl vara med kompisar, bada, äta glass och sånt! :)
Men nu ska jag sätta på en film, vi hörs senare!
Längtar till lördag!

Bilder från idag!

Alla bilder är tagna med min iPhone 4s! :)
Fina sjön vi var vid!
Fina Jennifer och Nathalie ♥
Min till vänster, Saras till höger ♥ hahaha!
I väntan på bussen!
Jag, Sara, Nathalie, Jennifer och Kristina! ♥
Och mig när jag kommit hem, hahaha!
Nu ska jag äta, byta om och sen drar jag till stallet! Hörs när jag kommer hem, kram.

Inte utelåst längre! :D

WIIHOO! Efter att ha varit utelåst i nästan 2 timmar så kom våran ena granne hem och gav mig deras extra nyckel till oss. Gissa om jag blev glad? haha! Men i alla fall, snart kommer de upp ett inlägg med bilder från idag.
Fotade lite med mobilen!
Vid 4 drar jag till stallet, det är sommaravslutning på ridklubben! Skulle jättegärna vilja ha Spirit eller Banjo :)
Vi hörs mer snart, kram!
Random bild på lilla mig idag :3 haha!

Utelåst...

Hej darlings! Rubriken säger det mesta, jag är utelåst. Har varit med 7:orna (jag och min klass) och 8:orna idag på en sorts park! Det var lagdag idag så hela MMlaget gick dit och hade det mysigt. Och såklart skulle jag glömma mina hemnycklar! Så här jag sitter jag nu, ute på verandan och bokstavligt dör av värmen. Eftersom det var väldigt molnigt och kallt på morgonen så tog jag på mig varma och sköna kläder, men sen så sprack det upp och blev riktigt fint! Snacka om att jag blev varm..
Men aa, det finns väl inte så mycket mer att göra än att vänta på att min tvillingbror kommer hem från stan, alltså om två timmar -.-

Bloggar mer sen, kram!


En ponny jag kanske ska provrida! :D

Hej underbara läsare. Jag har inte tagit upp samtalsämnet "häst" så himla mycket på bloggen, men i alla fall så har jag stort intresse för ridning och hästar!
Jag rider ju på en ridklubb en dag i veckan och jag var medryttare på en ponny som heter Ludde förut, hos han var jag 1-2 dagar i veckan! Men sen så fick jag sluta som medryttare på honom för han var för, galen och busig!
Han stack iväg med mig hela tiden och sista gången fick jag åka in till sjukhuset för att jag ramlat av och svimmat, och fick en minnesförlust!
Det var då jag typ inte orkade mer, jag kunde ju liksom inte kontrollera honom! haha...
Men nu så har jag hittat en liten ponny, som verkar bra för mig. Inte för vild heller, vilket är jätte bra! :D haha
Ponnyn heter Melker och är ett litet russ! Jätte söt är han. Jag vet inte så mycket mer förutom att han är väldigt snäll. Och det gillar jag! Här kommer några foton på han:
Detta är då alltså lilla Melker! haha, han ser jätte liten ut ^^
Här är Melker hon hans ägare Felicia!
Och Felicia och Melker igen! :D haha ♥
Söta Melker ♥♥
Så han kanske jag ska provrida nästa vecka! :D Hoppas verkligen han är en ponny för mig, vill gärna kunna rida på sommaren! Haha.
Måste gå och sova nu, men vi hörs imorgon!
Kram.

Me today!

Outfit today ❤


a smile is the most beautiful a human have, so smile.


Fredag!

Hej alla fina! Kom hem för några timmar sen och nu sitter jag i soffan och äter ett äpple. Fick sluta efter lunch idag för våran hemkunskapslärare var sjuk, tråkigt att hon är sjuk men skönt att vi fick sluta tidigare hihi!
Idag så händer det inte så mycket, tror jag ska gå ut och njuta av den härliga solen lite! Sen på kvällen så kommer min och min tvillingbrors kompis Gabriella som vi inte sett på 1 år hit!
Vi träffade Gabriella i Italien, förra året. Åh vad jag saknar henne! Viktors kompis Daniel kommer också hit. Jag tror vi ska sitta och flumma, prata om allt och inget och kolla på massor med filmer på våran bioduk! Mysigt ♥
Men nu ska jag byta om till något lättare och gå ut i solen! Hörs sen, kram.
finare killar får man leta efter, hihi ♥

Update: Landet!

Hej, är på landet. Åker hem snart, kanske hörs då! Kram.


Facetime med Natiie, nu sova!

Hej alla fina! Just nu sitter jag i min säng och ska snart gå och fixa mig för natten. Har varit ute i studion lite och sjungit, facetimade (stavfel?) med Natiie också i typ en timme eller något sånt. Awesome! Älskar verkligen henne massor, hon gör mig alltid glad ♥
Vet inte riktigt om jag kommer blogga imorgon, för de har hänt en sak men jag kanske gör det. Beror på!
Nu ska jag gå och borsta tänderna, kram!

Skolavslutnings outfit

 

Klänning: Monki Halsband: Mammas Skor: Scorett


Yeah Buddie, feeling lucky!

TjenaHallå alla fina läsare! Dagen idag har varit helt okej faktiskt. Efter skolan stannade jag kvar med Natiie, vi satt och sjöng lite i musikrummet haha :)

Igår så var jag med mamma i stan, kollade efter en avslutningklänning! Jag hittade en jätte fin, vit spets klänning på Monki! :D Den fick jag med mig hem, och sen fick jag också med mig en jacka från Zara, och ett par tights och en tröja från Topshop! Är mer än nöjd med allt, så det är super! Bloggar mer sen, kram.

 

 


Älska vädret...!

... eller inte o.O


usch! Skulle det inte vara sommar idag?

RSS 2.0