sleepy time

ska gå och sova, annars kommer jag aldrig orka upp imorgon. Bloggar mer tomorrow, kraam!

Vindruvor, plugg och sista dagen som 14-åring...

Hej! Nu var det ungefär en månad sen jag bloggade sist. Hemskt, jag vet. Fattar inte vad det är med mig, ena stunden är jag jätte taggad till att blogga och andra stunden inte. Jaja, nu är jag i alla fall taggad igen! Vet inte hur länge det varar den här gången haha men vi får väl hoppas på länge! ;)
 
Rubriken berättar ungefär vad min eftermiddag bestått/består av. Sitter i mitt rum och pluggar medan jag äter vindruvor och känner hur min sista dag som 14-åring går mot sitt slut. Fyller ju år imorgon. Känns hel knas, det var ju inte alls länge sen det var 2012 och jag var en nybliven 14-åring? 
Förut när jag var mindre så tyckte jag att 15 år var hur stort som helst, men nu känns det superlitet. Jag kommer förmodligen inte känna mig ett dugg större eller annorlundare imorgon när jag vaknar på morgonen och inser att jag inte längre är 14 år. Men vem bryr sig, kul ändå
 
Som ni ser så har jag gjort om designen också! Den andra var ganska cool tyckte jag, och kanske använder den igen någon gång, men ville bara ha något enkelt och stilrent. Vart det bra tycker ni?
 
Nu ska jag plugga vidare, blogging more lateer
 
oldie

RSS 2.0