Novellblogg!

Hejhej! :) tänkte bara säga att jag har startat en novellblogg om One Direction! Jag hade en novellblogg förut också men orkade inte skriva så jag tog bort den. Men nu tar vi nya tag!

Bloggen heter ---> http://swedishfanfic.blogg.se <---

Gå gärna in och läs den! Kommentera mer än gärna också :D btw, jag har inte lagt ut första kapitlet än men tror det kommer ut imorgon, kram!


You know who's beautiful? Read the first word again ❤

❤ Modell: Louise Héllden Foto: jag ❤


Stallet!

Hejhej! Tänkte bara slänga upp ett litet inlägg innan jag drar till stallet :) Igår så var det ju måndag, skola som vanligt och det gick ovanligt segt :S men sen efter de var det ridning på brs och då fick jag min lilla Grynet! :D superglad och ännu vart gladare på hästen, jag tror nog de var bästa ridpasset jag haft med henne! Hon var såååå fin och samarbetsvillig ♥ Men aja, kan berätta lite mer om de sen, men nu ska jag iaf ut till stallet, fast till bästa Melker :D Jag ska rida med Felicia och Mathilda och vi ska rida bort till ridhuset :D har aldrig varit där med Melker så de ska bli kul!
 
Men bloggar mer sen, kram!
Jag och Grynet igår!

Hollister!

Hejhej! :) just nu sitter jag i bilen och lyssnar på One Directions nya album, bästa ❤
Nu är vi på väg hem från en toppen dag! Super mysigt var de, först var vi på Hollister där jag hittade jätte mycket fint, behövde köpa en vinterjacka så köpte en jätte cool jacka (den är rosa haha!) och sen köpte jag min efterlängtade väst som är i marinblå och med världens mysigaste foder inuti! :D sen köpte jag också en jättefin typ rosa, vit tröja och tre parfymer! Haha köpte ganska mycket för att vara på hollister men det var typ min födelsedags shopping för jag fick ju pengar när jag fyllde år för att jag skulle kunna åka med mamma och shoppa :3
Är jätte nöjd med allt! Sen gick vi och kollade i några andra affärer och mamma köpte en tröja, sen gick vi och fikade ❤ och sen gick vi i någon mer affär och sen satte vi oss i bilen och nu är vi på väg hem! Pappa ringde och sa att farmor och farfar var hemma hos oss så då ska vi vara lite med dom!

Men ni får ha de så bra, kram! ❤


Next: shopping med mammi! ❤

Godmorgon alla fina! Vaknade ungefär vid halv 11 tror jag, gick upp och åt frukost med mi familia och nu sitter jag i soffan och myser lite. Ska snart gå upp och klä på mig och sånt, och sen så åker jag och mamma och shoppar! Myyys hihi :) ❤ efter de när ja kommer hem ska jag ut till stallet och rida Melker lite! Så vi får höras senare, kram!


Breaking Dawn part 2 ♥♥

Av 5 stjärnor så ger jag den 2395834602420234875 tusen stjärnor! Den var så sjukt jäkla underbart bra! Seriöst är det ens lagligt med en så bra film?! Bästa filmen jag nånsin sett och som nånsin gjorts. Gud haha jag döööööör :') ♥ Det är sjukt hur Stephenie Meyer kunnat lyckas göra en sån här bra bok (alla böckerna är så sjuuukt bra!) och sen har den blivit också en helt amazing film!
 
Haha kan verkligen inte beskriva hur bra den var! Älskar den och kommer aldrig kunna tröttna på den, that's it :') 
♥♥♥
Of course måste man ta Breaking Dawn menyyyyn ;) haha
 

Godnatt ❤

Godnatt mina fina! Nu går jag och sover efter att ha haft en forever alone -fast ändå ganska mysig- fredagskväll. Har legat i min säng och kollat på film med lite godis. Mys hihi :3
Imorgon så ska jag vara med mamma, kanske åker in till stan och kollar lite kläder, inte helt bestämt än. Men sen så ska vi i alla fall och kolla på Breaking Dawn part 2 på bio! Awesome ❤ åh är så glad att jag äntligen ska få se den men ändå så grymt ledsen att jag bara vill gråta för att det är den sista sista filmen av Twilight... vet ju redan hur allt slutar och vet i princip hur hela filmen kommer vara för har läst boken ungefär 1283729401714 gånger haha men filmerna brukar ändå vara lite annorlunda än böckerna så de ska bli spännande :) tycker de kommer bli så kul att få se Bella vara vampyr! Haha.
Men nu ska jag sova så hörs vi imorgon, kram.


Mobilblogg!

Hej bloggen! Sorry att jag inte bloggat på typ eeeviiiigheeteeer! Men har inte haft någon lust :/ men aja, just nu sitter jag i aulan i skolan och vi håller på att träna inför julshowen! Kul :)
Slutar om kanske 25 min eller något sånt så då ska jag gå hem och bara ta de lugnt, kanske fixar något med nån kompis men vet inte :3
Idag är de ju freeeedaaag! Woopa haha ❤ Sjukt skönt, den här veckan har varit riktigt tråkig :S
Men nu ska jag kolla vidare på dom som står på scenen just nu, bloggar mer sen ❤


Jag älskar dom något otroligt ♥

Åh gud vad bra One Directions nya album är! Seriöst det är sjukt hur mycket jag älskar dom, sitter och gråter här haha! Älskar dom mer och mer för varje dag :') Dom är så sjukt begåvade och deras album, asså shit bästa ever! Så himla himla stolt ♥♥ Har varit Directioner nu i snart om 2 år (om några månader blir de 2 år) och älskar dom lika mycket som då, om ändå inte mer! 
Åh suger verkligen på att uttrycka mina känslor men aja.. hehe ♥ 
 
Dom här pojkarna betyder allt för mig ♥ 
 

RSS 2.0