Bloggtorka

Hej! Som rubriken säger så har det varit lite bloggtorka här på bloggen... sorry for that :/ har inte haft lust helt enkelt.. men tror jag ska ut och fota någon dag snart och fixa ny design och header så bloggen och komma igång igen! 
Idag så har jag inte gjort så mycket faktiskt, var i skolan och slutade vid kanske 14.45 och sen gick jag hem, tränade lite på ett so prov som vi ska ha efter påsklovet och sen har jag inte gjort något mer tror jag! Så har inget direkt spännande som jag kan dela med mig av idag tyvärr. Ska snart fixa mig inför natten och sen kanske kolla något avsnitt på gossip girl! 
 
Bloggar nog mer imorgon, kram!
från instagram idag!

Tävling hos Nellie Berntsson!

Jag är med & tävlar om ett lös hår på nellieberntsson.se från www.amberbird.se


Film från dagens uteritt!

Hej finisar! Var ute idag på morgonen och red ut med Felicia, och då testade jag att filma med min brorsas GoPro! :D Tycker att filmen blev ganska bra för att vara första gången haha.
  
 
Kommentera, gilla och prenumerera mer än gärna! Kram ♥

Just be you ❤


godnatt!

Nu ska jag gå och borsta tänderna, byta om och krypa ner i sängen! Imorgon så är jag och hela min klass "lediga" från skolan för vi ska åka och filma våra musikvideos som vi håller på med på Musik & Media lektionerna! Jag, Nathalie och Jennifer är i en grupp och vi ska göra en musikvideo till "Live while we're young" :) Kanske inte den roligaste låten men när vi bestämde vilken låt vi skulle ha så var den helt ny så då var vi helt kära i den haha! Men jaja, det blir säkert bra. Kommer säkert ladda upp lite bilder under dagen imorgon, så bloggar mer då också! 
Nu måste jag gå och borsta tänderna, kram! ♥
bild från i somras ♥

Español!

Hej bästa ni! Nu sitter jag på spanskan, gjorde precis klart några spanska frågor och nu så fick vi ta det lugnt och "leka" lite hahaha. Så jag sitter och lyssnar på musik och kollar bloggar :3

Vi slutar om kanske 5 min och då är det lunch som gäller.
Före spanska hade vi matte högre målprov! Jag tror att det gick någorlunda bra för mig, får kanske D eller C på det :) satsar ju på A som i alla andra ämnen men är inte så jätte bra på matte men börjar bli bättre så klättrar sakta men säkert upp till A ;) haha!

Men nu ska jag börja plocka undan, bloggar mer sen kram!


Unicorn

Den här sötnosen red jag igår! Ridskolans minsta och enda b-ponny Banjo ♥
Han är riktigt rolig att rida, men man måste verkligen vara på honom hela tiden, aldrig slappna av för då går han inte fram haha! Jag blev faktiskt andfådd! hahahaha. Men jaja, det var jätte kul att rida han igen för det var längesen jag red han. Vi hade dressyr och jag tyckte att han var ganska fin faktiskt så det var kul. Men roligast är han i hoppningen, för då är han pigg och han hoppar så stort hihi.
haha min ridlärare sa att jag var en perfekt Banjo ryttare! Troligen för att jag är så kort lol.
Vi tränade på att flytta dom på spåret och göra skänkelvikningar i trav, sånt som jag redan kan sedan länge, länge men det var ganska jobbigt för man måste ju driva honom så pass mycket och sen skulle man även göra skänkelvikningen samtidigt så ja det var lite jobbigt, men det var kul :)
 
Jaja, just nu sitter jag på so:n och väntar på att Jennifer och Nathalie ska bli klara med sitt arbete så att vi kan börja arbeta med vårat grupparbete. Jag är redan klar :)
Har inte så mycket mer att skriva men bloggar mer sen, kraaaaaaam! 

Next: home

Hej allihopa! Just nu sitter jag på biologin, vi har en annan lärare för Hanna är borta. Han kan inget om biologi så vi får göra lite som vi själva vill, så då jobbar jag lite med svenskan :) Vi håller på att skriva krönikor som ska vara inlämnade imorgon.

Jag slutar om ungefär 7 minuter så då ska jag hem och äta, fortsätta på krönikan och träna på ett matteprov vi har på torsdag. Sen så blir det ridning senare på kvällen om jag är klar med allt plugg!
men jag bloggar mer senare, kram.

The Impossible

Hej alla fina! Kom hem från bion för en stund sen, filmen var hur bra som helst! Går inte att beskriva känslorna man får av den. Rekommenderar starkt! The Impossible handlar om en familj som åker på semester till Thailand år 2004 (året den fruktansvärda tsunamin inträffade i Thailand...) och en dag när dom är vid poolen så kommer en flera meters hög våg farande mot dom och hela filmen går ut på att familjen försöker hitta tillbaks till varandra. Jag är urdålig på att förklara och jag vill inte berätta för mycket men den var så sjukt bra! Man sätter sig verkligen in i hur det måste varit för alla människor som var där när tsunamin kom... det är otroligt. Den är så himla bra men så sjukt sorglig. Jag fick tårar i ögonen hela tiden :S
 
Men aa, så jag tycker verkligen att alla ska kolla på den! ♥
Den är baserad på en sann historia, alltså just det som hände den här familjen i filmen, det hände med en familj på riktigt när tsunamin kom...
 
 
 
 
 
 

Bio!

Hejhej! :) är på bio och ska kolla på Impossible, tror att den kan vara super bra! Uppdaterar mer senare. Kram ❤


Sorry

Sorry för super dålig uppdatering men efter skolan så kom jag hem och hann bara vara hemma i kanske 40 min för sen skulle jag gå ner till tåget och åka till teatern som höll på till 7. Så hade inte så mycket tid, orkade inte heller + att jag har inte något riktigt spännande att berätta om :S
 
men jaja, imorgon är en ny dag! :) Imorgon så slutar jag vid 12 för vi har halvstudiedag! Awesomee (a)
Då ska jag städa lite här hemma och sen ska jag också fixa med läxor, inlämningar osv. Men så klart har jag tid för bloggen också ;) Men nu måste jag gå och borsta tänderna, kram!
ganska random bild jag tog häromdagen. YOLO

Stuck in school...

Hej! Nu sitter jag ute i korridoren och gör lite svenska som jag har kommit efter med. Har rast till 14.55 så har ganska mycket tid. Men tänkte bara säga hej, bloggar när jag slutar vilket är vid fyra som jag sa igår! 
Kram!
Gammal bild från landet i somras haha!

Min tapet!

Hej! Slutade idrotten för en liten stund sen, nu ska vi ha spanska :)
tänkte bara visa lite bättre bilder på min blommiga tapet för det var någon som ville det, och självklart kan jag visa det! ❤


Godnatt!

Hej allihopa! Tänkte säga godnatt. Ska inte sova riktigt än, måste borsta tänderna och byta om osv. men säger godnatt nu när jag inte är så trött! Imorgon slutar jag 15.55, men jag tror att jag bloggar lite på någon rast också.
 
Juste, fixade en bloglovin knapp eller vad man ska säga på bloggen, så det är bara att trycka på den så kommer ni till min profil. Följ mig mer än gärna! Jag följer självklart tillbaks :) Men nu ska jag gå och fixa mig för natten, hörs imorgon! Kraaaam ♥
 

My room

Hejhej! Här är en liten bild på mitt rum, lite random jaja! Nu ser ni ju tavlan också! :D


Svenska!

hej! Just nu sitter jag på svenskan och läser aftonbladet som vi gör varje lektion :) Kunde inte blogga igår, var för trött haha. Men jaja, det gick i alla fall jätte bra på hoppningen! Jag fick Lussan, en super fin d-ponny som jag bara hade ridit en enda gång innan och aldrig hoppat. Men det gick jätte bra :D Hon var ju en av dom jag önskat. Hon var ganska så pigg och jag brukar ju vara lite rädd för något piggare hästar på grund av en sak som hände förra året, men nu kände jag mig riktigt lugn och säker! Hon var pigg men gick att kontrollera, det är då det är kul :) Hon hoppade super fint och jag hoppas verkligen att jag får chans att rida henne igen någon gång.
Pappa filmade under hela lektionen också så jag kan kanske lägga upp någon film här sen!
 
Men nu ska jag fortsätta läsa, efter svenskan så är det bara biologi kvar och sen slutar jag så bloggar mer när jag kommer hem, kram! ♥
 
 

Hoppning next!

Hoppning next! Eller inte riktigt än, om typ en timme! Just nu sitter jag i min säng (så ovanligt, haha!) och gör lite matte. Idag var en ganska bra dag, även fast det var skola ;) Jag och Jennifer gick ut i vår solen efter lunchen, satte oss i det torra gräset och drömde oss bort till sommaren haha! :) Det var jätte skönt för man kunde riktigt känna hur solen värmde en lite ♥
Efter skolan gick jag hem, åt och nu sitter jag här :3 Om typ en halvtimme ska jag byta om till ridkläder och sen drar jag till stallet och hoppar! Awesome (y) Bloggar nog mer efter ridningen, om det inte blir för sent.
 
Juste! Jag har köpt en tavla :D Fast det var för några dagar sen, den är sjukt stor så jag vet inte riktigt hur den ska få plats på min vägg men det löser väl sig ;) Bilden är tagen i London, det är en stor, röd London buss på bilden och det är liksom bara den som är i färg, det andra är i svart vitt! Lite svårt att förklara men den är i alla fall jätte fin! Alla ni som följt min blogg länge vet ju att jag älskar London haha.
såhär ser tavlan ut! :) 

Länkbyte!

Hej allihopa! Nu tänkte jag köra ett litet länkbyte med min fina vän Jennifer! Hon är jätte snäll och rolig, galen också haha! Man har aldrig tråkigt med henne :) Ni borde verkligen gå in på hennes grymma blogg där hon skriver om hennes vardag, dans, kompisar och ja, sitt liv helt enkelt! You won't regret it :3
Klicka HÄÄÄÄR för att komma till hennes blogg! Kram.

hahahaha


Sista lovdagen...

Hej guuuuys! Sorry för att jag har varit usel på att blogga idag, men orkade inte helt enkelt :S 
I alla fall, idag så följde jag med min tvillingbror och hans kompis William till deras trial träning! Det var awesome, Malin (klicka på hennes namn för att komma till hennes blogg) var också där så då var jag inte helt forever alone :D haha, vi köpte lyxshake på Max, standard ala Malin och Lova typ! Sen så kollade vi lite när alla körde och skojade runt där. Awesome dag :) Nu sitter jag i mitt rum och kollar runt lite på bloggar och sånt, ska snart äta. Efter det ska jag nog kolla på någon film och sen sova, det är ju skola imorgon :( Men tur så är det bara ungefär 3 veckor kvar till påsklovet, så hoppas bara att dom här veckorna går fort! 
 
En sak som är bra med att det är måndag imorgon är i alla fall att jag ska rida, och det är hoppning! :D Är sjukt taggad av någon anledning haha. Vi brukar ju inte få hoppa alls högt. Det högsta vi hoppat är kanske 70... Och vi är ju ändå P4 liksom (näst bästa gruppen på hela ridskolan haha). Men jaja, ändå taggad! 
Förra gången fick vi önska vilken ponny vi ville ha så jag och några gjorde det. Min lilla lista såg ut såhär:
1. Grynet 2. Fenja 3. Lussan
Ganska bra lista tycker jag så jag hoppas verkligen att jag var någon av dom! :) Och förhoppningsvis får vi kanske hoppa i alla fall 75 imorgon, jag och 2 andra i gruppen pratade om att vi skulle försöka övertala Birgitta ;) Vi får se! Nu är maten nog klar snart så jag ska nog gå ner, tror att jag bloggar mer idag men inte säkert, kram!
från AW förra året.

Forever alone mys!

hej alla glada! Just nu sitter jag i min säng. För en stund sen åt vi middag, vi gjorde egna hamburgare! Jätte gott men man blir jätte mätt haha. :) Efter maten så kollade jag på film med mi familia, det var något avsnitt på en serie mamma och pappa kollar på. Den är faktiskt riktigt rolig! Fast lite ledsam också. Jag tror den heter Bad någonting.
Efter det gick jag upp och satte mig i sängen och lyssna på musik, kolla facebook och sådant. Nu tror jag att jag ska hämta några potatis skruvar (typ chips) och kolla på Gossip Girl! Haha, ja ni läste rätt. Jag kollar på Gossip Girl! Fast jag är typ bara på 5-6 avsnittet. Började med att jag såg serien på Netflix när jag letade filmer och jag hade tråkigt så jag kollade ett avsnitt, sen ett till.. och ett till... och ett till osv. haha! Så aa, tycker faktiskt att den är rätt bra :) Så det är vad jag ska göra nu, ha forever alone mys! Tror att jag kanske bloggar lite mer sen, ha en bra fredagkväll! kraaaam ♥
 

Music music music ☆

Jag har fått en stereo med helt grymma högtalare från pappa :D hur glad blev inte jag!? Den har bästa basen också, ÄLSKAR DEN! haha :) Den har bluetooth också så jag kan lyssna från min telefon och det är helt trådlöst! Awesome! ♥ Så just nu sitter jag så klart i min säng och dunkar musik hahaha!
De blir mer uppdatering sen, kram!
 

RSS 2.0