Tomorrow

Bloggar imorgon istället, för trött haha.
Kram


Hej!

Hej, sorry för den super dåliga uppdateringen :/ men ibland så blir det bara att jag inte tycker det är kul, och ibland vill jag bara blogga massor! Så det får bli lite från och till hehe. Det skulle peppa mig lite mer att blogga om ni också kommenterade och sånt ibland. Alla som har en blogg vet ju att man blir mycket mer peppad på att blogga då! ;)
 
Och statistiken är inte på topp just nu så det är inte heller så kul att blogga då :/ Men jag har sett att många bloggar för att kunna titta tillbaka senare i livet, så jag tänkte att jag också kan ha den inställningen, att även fast kanske inte 2392875081 personer läser min blogg så bloggar jag ändå för min skull! :)
 
Men aja, idag så har jag varit i skolan. Sen gick jag hem och då så gav min bror mig ett såhääääääär stort paket med M&M's och ett 6 pack med Angry Birds läsk! Hahah, och allt är liksom bara till lilla mig!
Min familia har varit i Finland för min bror har tävlat i cykel trial där (han vann btw!) och då tar dom ju Finlands båten fram och tillbaka, så då handlade dom lite där haha! Tack typ, fast efter att jag ätit upp allt detta kommer jag rulla fram lol. Om jag ens kommer kunna äta upp allt! Jaja, orkar inte ens prata om godis för då mår jag illa ^^
 
Senare idag ska jag rida också, på brs! Ska bli kuuuligt :) Hoppas så klart på Grynet, men kan också tänka mig Capitano. Men tror att jag inte kommer få någon av dom då jag är ungefär sist på att välja :/ jaja, man får hoppas!
 Jag tror att jag kanske kan få Nova och det skulle vara ganska kul att få rida henne för det var så länge sen och förra gången jag red henne gick hon såå fint! :)
 
Men jag bloggar mer efter ridningen tror jag, eller imorgon. Kram!
 
Här är godiset and the lääääsk... :o

Jag och finisen 80cm

Här är en liten konstig video som jag filmade från tv:n på mig och Grynet på träningstävlingen idag som jag pratade om förut (jag trodde att det var en pay&jump men det var en träningstävling istället lol, men det är typ samma sak ändå) Jag tyckte att det gick klockrent även fast jag red som en apa rent ut sagt haha. Grynet var i alla fall super duktig, hon var bäst idag! Hoppade alla hinder och lyfte verkligen på hovarna, tyvärr så fick vi en bom ner på sista hindret i omhoppningen så det blev 4 fel. Ett riktigt skitpet men är mer än super nöjd ändå! Finaste tjejen ❤ 

Och jag vet att hon går i fel galopp någon gång och korsgalopp också 1 eller 2 gånger men jag hade fullt upp med att fixa så mina fötter inte fastnade i stigbyglarna hahaha, dom bara gled och det var as svårt att få tillbaka dom på sin rätta plats, jag red ju med mina nya tretorn advance och ärligt talat så fattar jag inte vad som hände, haha känns lite som en nybörjare sak att inte kunna ha sina fötter stilla.. :'D Jag brukar ju alltid ha mina fötter stilla.. men men, yolo på den!

Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig, det är ju skola imorgon. Imorgon tror jag också att det kommer lite bilder från 'tävlingen' också här upp på bloggen, så håll utkik! 

 

Kram.


Outfit till söndag!

haha, vet att det kanske är lite "ute" med sådana här outfit bilder, men tycker att det är ganska kul att klippa och klistra ihop såna här så ni får väl leva med det ;) haha!
 
 
Antingen ska jag ha så här (om mina tretorn hinner komma, annars har jag mina vanliga ridskor med chaps) eller med marinblått schabrak. Jag vet inte, vad tycker ni? 
Ska ju så klart också ha min racesafe väst, men glömde sätta in en bild på den i kollaget :S
 
Tröjan är också marinblå, fast i en mörkare marinblå färg.
 
Kommentera gärna vad tycker är snyggast! Jag är inte så bra på att matcha saker haha. 
Nu ska jag plugga, hörs mer sen! kram ♥
 
 

Svenska!

Hej, sitter just nu på svenskan och läser lite nyheter. Läser om de två bomberna i Boston, så himla hemskt! Vad är det för människor som vi lever i bland? Herregud säger jag bara. Hatar när sådant här händer.
 
I alla fall, tänkte bara uppdatera lite. Slutar 15.10 idag så bloggar nog mera då när jag kommer hem. Idag ska jag inte göra något annat än att plugga, har massor med plugg! Tråkigt men det måste ju göras :/
Men nu ska jag läsa vidare, bloggar mer sen. Kram
 
 

Massor av häst!

Hej bästa ni! Ja idag har det varit väldigt mycket häst, vilket är superkul! Även ett litet inslag av enhörningar har jag också fått uppleva idag! hahah.
 
Först så var det ridning idag på brs som alla andra måndagar, det gick ganska bra. Jag hade Fenja (ja, ponnyn som var med i Ponnyakuten 2!) och jag tyckte att det gick helt okej. Det var ju första gången också!
I traven så var hon ganska så fin tyckte jag, böjde sig fint och hon var mjuk och sammarbetsvillig. Då jobbade vi mest på volter. Sedan när vi travade på fyrkanten så blev hon väldigt stark och bara sprang på, så nästan hela lektionen efter att vi hållt på med volterna gick åt till att försöka få henne i en lugn takt. Galoppen var lite lugnare. Det kanske inte var mitt snyggaste ridpass, men det var ändå kul! Det måste ju inte se snyggt ut liksom ;)
 
Efter ridpasset så anmälde jag mig till en pay&jump som är på söndag. Det ska bli riktigt kul faktiskt! Känner att jag utvecklats ganska mycket i hoppningen och då är det kul att få visa upp det typ, haha! Nej jag vet inte men det är bara kul att få "tävla" lite då och då. Även om det bara är en träningstävling.
Jag önskade Grynet, Luccan och Nikita. Hoppas ju så klart på Grynet och tror faktiskt att jag kommer få henne :) Hade henne förra pay&jumpen och det gick super! Jag ska troligen hoppa LC, asså 80 cm.
 
Sen när jag anmält mig så kom mamma och hämta mig och då åkte vi hem och beställde ett par marinblåa Tretorn Advance som jag suktat så efter! Har kollat på dom sjukt länge och äntligen ska dom bli mina! Super duper glad är jag. Hoppas att dom hinner komma innan pay&jumpen :)
 
Haha, när jag kom hem fick jag också ett paket av mamma lite random. Inuti så låg det en t-shirt och på den så var det en unicoooorn och så stod det "Always be yourself, unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn." Haha jag tyckte att det var jätte kul för det är typ mitt motto lol. Den var riktigt awesome!
 
Så aa som ni ser så har det varit mycket häst idag! Men jag älskar dom små djuren så det är bara kul! ♥
 
Nu ska jag byta om och gå och lägga mig, hörs imorgon!
Kram.
 

Varberg + Ullared!

Hej finisar! Ligger i min säng just nu och ska alldeles strax sova Kom hem från Varberg halv 9 typ, så har varit hemma ett par timmar också. Jag var i Varberg den här helgen med min pappa och min tvillingbror för han skulle ha trial träning där med hans trialklubb! Det var jätte kul, Malin var ju också med eftersom hennes bror också kör trial. Så jag var med Malin nästan hela tiden och vi gick typ runt lite överallt på campingen som vi bodde på och hade kul, haha. 
Vi kom dit igår och då var vi (jag och Malin) bara på campingen och kollade lite på de andra cyklade, men för det mesta gick vi runt och "äventyrade" på området och borta vid stranden som fanns lol.
Sen idag så åkte jag och Malin och hennes mamma till Ullared! Det var jätte kul men lite jobbigt haha för det var ganska så mycket folk där och alla hade stora kundvagnar så man kom typ inte fram någonstans med jaja! Vad gör man inte gör shopping ;) 
Jag fick inte med mig så mycket, hade en ganska liten budget för glömde pengar hemma så fick lite av pappa haha! Men ja, jag fick med mig fyra par strumpor, en väska, en ridtröja och ett par ridbyxor! Jätte nöjd med allt! 
 
Här kommer lite bilder från resan :3
hahah fina Malin vid havet :3



 

 


 
jag vet att det ser stört ut att ha tröjan innanför men, yolo! Orkade inte ta om bild lol
 
 
Och här var det jag köpte!
 

Ny design...

Hej finisar! Gjorde en ny header lite snabbt igår för jag var trött på den gamla, den här blev ju inte direkt bättre men den får duga tills jag orkar fixa någon riktig ;) vad tycks?

Nu sitter jag hemma, slutade 12 och då åt jag i skolan och sen gick jag hem. Ska väl plugga liiiiite och sen är jag ledig resten av dagen ;) mys! Älskar fredagar :3

kram!

ridpass!

Hej! :) kom på att jag kunde ju lägga upp lite bilder från förra helgens ridpass på Melker eftersom pappa filmade lite och då typ screenshotade (eller vad man säger) jag så att jag fick några bilder också haha :3

Jag testade att rida på en annan ridbana än den jag brukar rida på för den är han ju jätte seg på och vägrar att galoppera där. Så då tänkte jag att jag kan testa på en annan bana för det finns en lite längre bort från stallet, och där var han hur fin som helst! Han låg mot bettet och var riktigt pigg, galopperade på direkten när jag gjorde en galoppfattning och galoppera flera varv! Blev så glad, han kan verkligen om han vill! Finaste ponnyn ❤

Så aa här kommer lite bilder :)


Love to the sun

Hej, sorry för den super dåliga uppdateringen :/ men har helt enkelt inte orkat.

Just nu sitter jag på bussen på väg till farmor och farfar. Ska sova där och åker hem imorgon!
Idag så har jag inte gjort någonting nästan, tränat so prov, kollat film och var ute och sprang i en halvtimme också. Det är så skönt ute nu! Solen lyser och det är varmt och härligt. Man känner verkligen att våren har kommit, även om snön inte är borta än haha.

Senare idag ska jag kanske följa med min farmor och farfars granne ut till hennes ponny och rida! Det skulle vara super kul om det blir så.

Har inte något mer att säga direkt, bloggar mer sen kram!


RSS 2.0