Hej!

Hej! Jag kan inte blogga just nu för jag är på landet och där finns det inte så jätte mycket att göra vilket gör att jag har nada att skriva om. Tråkigt men så kan det vara ibland. På Torsdag åker jag ner till Skåne och då kommer jag få mycket att skriva om för jag ska nämligen ner på ridläger på AW igen som jag var på förra året! Det ska bli hur kul som helst! Det kommer säkert bli massor av bilder också så då får ni hålla utkik här på bloggen ;)

Men nu måste jag gå, kram!

God morniiing!

Hej finisar, tänkte bara slänga in ett litet inlägg här på morgonen.
Idag åker min mamma och min tvillingbrorsa till Spanien för Viktor ska tävla i cykeltrial där! Tråkigt för mig för jag kommer sakna dom, men kul för dom att dom får åka till Spanien! Men jag ska ju få åka till Skåne på torsdag och vara där i lite mer än en vecka eftersom att jag ska på ridläger där! Och sen ska jag ju träffa lite släkt där också tror jag.

Aja, idag så har jag inte tänkt att göra så mycket. Jag har försökt att få tag på någon kompis men ingen kaaaaan :/ haha. Forever aloner much?
Tänkte i alla fall ut och springa någon gång idag, ska springs 5km och känna hur det känns för på lördag så anordnas ett lopp som anordnas varje år där vi har vårt landställe och då ska jag delta. Min "klass" eller vad man ska säga, som jag ska springa med (98 och 97) ska springa 5km så då vill jag bara känna hur det känns.

sen har jag inte planerat så mycket mer faktiskt. Bloggar mer sen! Kram

sorryyyyy

förlåt förlåt förlåååååt för att jag inte bloggat på eeeeeeviiiiigheeeteeer! Har verkligen inte orkat bara. 
Men egentligen så har jag ju nästan inga läsare, 2 stycken står det på just nu haha. Men det beror ju också på att jag inte bloggat... men förut hade jag också kanske bara 25-30 läsare.
 
Men aja, blev väldigt sugen på att blogga igen så jag ska försöka få någon duktig att kanske fixa min blogg så att den blir lite mer proffsig så kommer jag nog igång igen! :)
 
Idag så har det regnat mer än typ halva dagen vilket suger, menmen! Inget att göra åt det. Vid 20 i 12 hade jag tid hos tandregleringen (eftersom att jag ska få tandställning) och där så berättade min tandläkare allt som innebar med tandställningen och vad som kommer hända, vad man måste tänka på osv. 
Det gick jätte bra och jag kommer på min tandställning den 5 september! Är ganska taggad, fast samtidigt inte eftersom tandställning är ganska jobbigt att ha. Men vill man vara fin får man lida pin! haha.
 
Efter tandregleringen så åkte jag hem och då så bestämde jag mig för att springa så jag gick ut i ösregnet och sprang nästan 4 kilometer! Inte mycket men aja. Det var faktiskt ganska skönt att springa när det regnade för man blev aldrig för varm liksom.
 
Juste, jag har varit i Italien också! Vi kom hem i lördags. Jag och mi familia var där i 3 veckor, superskönt!
Jag sprang väldigt mycket där så jag tänkte att jag ska fortsätta springa nu i Sverige också. En dag så sprang jag 1 mil tillsammans med en kille där som hette Frej (också svensk). Vi hade bestämt oss för att springa kanske 2 varv runt hela området (det är typ 2,4 kilometer) och sedan slutade det att vi sprang 8 varv och 400 meter vilket blev 1 mil! Fy va bra det kändes!
 
Men aja, det här inlägget blev ganska rörigt kände jag men yolo! Skriver mer sen, kram
Bjuder på lite bilder från Italien.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0