Summer tomorrow!

Tjena! :D Är det någon annan än jag som har tänkt på att det är första juni imorgon!? Gud så snabbt det har fort, ett helt halvår har bara svischat förbi! Om redan 14 dagar är det sommarlov, LOVE IT ♥
Just nu sitter jag i sängen och facebookar lite, ska snart gå och fixa mig för natten! Bloggar mer imorgon tror jag, kram!

forever young

foto taget av: mig! kamera: iPhone 4s

Älskade vänner ❤❤


Här ska det stå en rubrik!

Hej! :) kom hem för ca 1 halvtimme sen. Har verkligen inget att göra, så ligger och håller på med min nya telefon :D hihi, älskar den! Idag så har de gått ganska snabbt, hade musik istället för matte och engelska. Sköönt!
Men nu ska jag fortsätta att inte göra någonting. Kram!

Btw, såhär såg de ut när jag gick hem från skolan, och blåsigt var det! Usch :S


Awsome!

Love smoothie ❤


Bloggar från min nya iPhone 4s!!

Hej underbara läsare! Just nu är jag superduper glad för i min hand håller jag min älskling, mitt liv. Min iPhone 4s! :') haha, är lite töntig men jag har verkligen velat haft en iPhone 4s jätte länge och nu så står jag här med den i min hand?! Haha, life is good!
Vi är fortfarande kvar i centrum, där affären finns där vi köpte telefonerna till mig och min tvillingbror (han fick någon Samsung Galaxi S, eller något sånt! Haha) , jag tror vi ska stanna här och fika eller så åker vi hem och äter där! :) men jag bloggar mer sen, kram!

Halebop och Iphone 4s imorgon! :')

hejhej, ska snart åka in till stan med familjen. Vi ska nämligen kolla på teater, haha! Men aja, tänkte bara säga att idag så berättade pappa att mitt och min tvillingbrors Viktors abonnemang är väldigt dyrt (vi har Telia på våra mobiler) så pappa och mamma hade pratat om att vi ska byta till Halebop istället! Och det ville jag mer än gärna, haha.
Halebop är sjukt bra, det kostar mindre än Telia och på köpet får man 2000 fria sms/mms i månaden och fri surf samt 200 samtal! För bra för att vara sant :D (a)
Och jag blev ju så klart jätte glad när pappa berättade det, men sen så sa han än sak som fick mig ännu gladare.
Jag ska få en Iphone 4s!! omg :D haha, pappa sa att eftersom det kostar mindre nu med abonnemangen så skulle jag kunna få en Iphone 4s eftersom jag sååå gärna velat ha en, tänkte spara mina egna pengar så att jag kunde köpa en själv till och med xD hehe, men nu så kan jag få en! Om jag bara betalar 150 kr i månaden för den, av mina barnbidrags pengar! Och det kan jag självklart göra.
OMG, imorgon så har jag en vit Iphone 4s! Hur coolt är inte det? :D


Cover på gång!

.

Million bucks - Cimorelli

Sjukt bra låt! :D hihi

Yesterday is now today

Hello! Just nu sitter jag på Isabelles golv och tråkar med datorn! Haha, vi är riktigt sociala mot varandra (a)
Idag gick skoldagen ganska så segt... menmen, det är bara att försöka jobba på. Snart är det ju skolavslutning! Jag hade tänkt att köpa en klänning från Gina att ha på avslutningen, men nu idag så fick jag en superduper söt spetsklänning av min underbara fruga! Så jag tror jag ska ha den, om den sitter bra och så!
Kan fota den när jag kommer hem och lägga ut här om ni vill? :) Tänkte också lägga ut dagens outfit, hihi.
Men nu ska jag fråga om Isabelle vill göra något. Haha, vi sitter bara här och är helt tysta... hahah!
Bloggar mer sen, kram!

Nya skor ♥

Love them!


My life would be over if Niall quit in One Direction!!


omg, jag så mina underbara killar igen :')


Långt inlägg om igår kommer idag, håll utkik!

Yeah buddie! ♥

bilder från idag! :D

Några bilder har inte jag fotat! Bilderna jag fotat lägger jag ut senare :D

Jennifer, Natiie och jag i väntan på att få träffa One Direction! :D Måste säga att vi hade sjukt kul medan

vi stod och väntade! :D

Åååh, dom är så underbara! orkar inte...

So lovely, my heart melts...

Världens bästa dag ♥♥

Hello handsome! x_x omg ♥

Jennifer, Nathalie, Natiie och Natiies underbara paraply som hon gav bort till killarna! :D

I love this boys, more than anything else ♥

haha, på den här bilden så håller Liam på att gestikulera med armarna! Han visade med händerna att vi skulle vara tysta, då var vi knäpptysta. Sen drog han upp händerna och visade att vi skulle vara högljudda och då skrek vi som bara den, och så höll det på sådär :D hihi, underbara Liam!

Can't believe I've met my wonderful boys ♥

I LOVE YOU ONE DIRECTION ♥♥

 

Som sagt, dom här bilderna har inte jag fotat. Bara 3 stycken!

Men bilderna som jag fotat kommer imorgon! Kram ♥


OMG OMG OMG, KAN INTE ANDAS. JAG SÅÅÅÅÅÅÅG DOM!

SERIÖST, JAG KAN INTE BESKRIVA MED ORD! ZAYN OCH HARRY PEKADE PÅ MIG OCH MIN KOMPIS NATIIE, OCH NIALL KOLLADE PÅ MIG OCH SKRATTADE!!! OMG OMG OMG!
HÄR ÄR EN UNDERBARR BILD JAG FOTADE PÅ EN UNDERBAR HARRY ♥

SÅ JÄVLA FIN KILLE SÅ ATT DET FINNS INTE, OCH JAG HAR SETT HAN! JAG STOD LIKSOM 4-5 METER IFRÅN HAN OCH DOM ANDRA UNDERBARA KILLARNA, JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR!


Åker till stan nu, på one direction jakt!

OMG OMG, jag hade tagit fel dag på teaterföreställningen. Den är imorgon istället, så snart ska jag åka in till stan och försöka se One Direction! Tar med kameran (SÅKLART) så om jag ser dom blir det nog många bilder :')
OMG JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE!

Tagga teaterföreställning nu!

Kommer hem ungefär 6!

Vas happenin?

Hellooooo! Just nu sitter jag i sängen och mår dåligt över två saker, ena är för att det är världens kaos kring killarna just nu (One Direction), fansen är galna utanför deras studio och killarna får ingen lugn och ro när dom ska försöka göra ett bra album, och nu ska dom till och med byta studio! :( Deras livvakt  Paul har sagt att det här kanske är det sista Sverigebesök som killarna gör om inte fansen lugnar ner sig! Och den andra saken är för att jag bara mår dåligt :/
Inte varit min dag idag direkt... men aja, nya tag! Tänkte fota lite sommar outfits snart, men vet inte om jag orkar haha. Men vi får se! Snart så kommer lilla Maja som jag ska vara barnvakt för ikväll, hennes föräldrar och min pappa ska på någon 40 års fest! Och min mamma och min bror Viktor kör ner till Skåne för att tävla i cykeltrial, så det blir bara vi.
Men nu ska jag ta och spela lite på min ukulele, haha! Chiao ♥
Btw, tror att det kommer en ny design snart! ;)
Hihi, en random bild på mig och min tvillingbror Viktor när vi gick i 6:års! :D

One Direction i sverige

Hej guuys! Har lugnat ner mig lite nu + att jag kom ihåg att dom ska ju stanna i en hel vecka! Så jag kommer ha ganska bra chanser att träffa dom :D
Men i alla fall, jag tror att jag ska försöka träffa dom på söndag för idag kan jag inte åka någonstans :( och imorgon ska vi på någon himla teater med skolan och sen ska jag vara barnvakt, och på lördag har jag själv teaterföreställning... men på söndag är jag troligtvis ledig! Har kommit på värsta ideérna på hur jag ska kunna träffa dom, men tror inte de kommer funka så bra.. haha.
Men aja, just nu så har jag språkval. Ska jobba vidare, vi håller på med Tema och jag skriver om One Direction! :D
Kram ♥

finaste Niall ♥

OMG, One direction är i sverige!!

Har vetat det enda sen igår men OMG OMG OMG.

OMG. andas Lova, andas!

O.M.G

Ukulele fodral!

Hej! Kom hem för en stund sen, har varit på teatern och tränat på det sista innan vi har vår föreställning på lördag. Så taggad men ändå inte på något sett för det känns som om vi har massor med saker att träna på fortfarande... men det kommer nog gå bra, ska se om någon kan filma också!
Pappa hämtade mig vid tåget så då åkte vi hem och gissa vad som låg hemma och väntade på mig? Jo mitt efterlängtade fodral till min ukulele! :D Pappa har sprungit runt i 2 dagar i säkert fler än 5 musikaffärer för att få tag på ett fodral och nu idag hittade han ett i en affär som heter Jam tror jag! Gaaah, vad glad jag är! haha.
Det är superfint och skyddar jättebra mot stötar och om jag skulle råka tappa det eller något sånt.
Här är ett foto, inte världens bästa kvalité (tagen med datorkameran) men det får duga så länge, haha!
Jag fastnar verkligen inte på bild idag heller, för den delen. Men hoppas det inte gör något, nu ska jag gå och äta. Kram!

Nu går jag och dejtar sängen, hörs imorgon!

Godnatt alla underbara läsare! ♥

Stallet next!

hejhej! Tänkte bara göra ett snabbt inlägg innan jag byter om och drar till stallet. Dagen idag var väl bra, alla lektionerna rullade på bra, haha :) Nu ska jag bara äta, byta om och sen drar jag ner till bussarna och möter Ida för att sedan ta bussen till stallet! Imorgon så ska jag ta med min ukulele till skolan för jag ska nämligen sjunga för min MM lärare Micke, jag ska ju kanske sjunga på skolavslutningen så då ska jag sjunga för honom först, haha!
Men hoppas det går bra, är ganska nervös :S Jag ska sjunga In your arms av Kina Grannis för att jag älskar den låten! Men nu måste jag byta om, kram!
Arkivbild!

Svar på kommentar!

Svar:
Åh va glad jag blir! Tack så jätte mycket :D ♥
Du får gärna skriva ditt namn nästa gång ^^ haha, kram!

Mobilbloggning!

Hej guys! Vas happenin?
Förlåt för att jag inte bloggat, har inte haft något att blogga om + inte haft tid. Men nu blir det ändring! :) just nu har jag fysik men jag bloggar mer efter det, kram!


Morsning!


Cover på G!

Cover på G! :D Stay tuned....

Callmekathleen

Hej! Ni borde verkligen söka på "callmekathleen" på youtube och lyssna på några av hennes covers, dom är sjukt grymma! Haha, älskar att lyssna på dom! Mina favorit covers som hon gjort är Call me maybe, I should've kissed you, It will rain, In your arms, B-e-a-utiful osv. Hon är så sjukt bra och jag ääälskar hennes röst! Och det är ju bara bättre att hon är en Directioner? :D
Men ni borde verkligen kolla på några covers hon gjort, ni kommer bli fast!
Här är en video, om ni inte orkar gå in på youtube hihi:
bloggar mer sen, kram!

Känslan när William Spetz följer en på twitter är obeskrivlig! ♥♥


OMG OMG OMG

Love of my life ♥

Harold Edward Styles ♥

Wednesday!

Helo! Sitter just nu i skolan och har MM tid. Vi håller på att göra klart våran reklamvideo
som snart ska upp på youtube! Haha, vill ni att jag lägger upp den här sen? :D Efter lunchen eller något sånt så ska vi bege oss mot simhallen för att simma klädsim! 8:a längder ska man visa att man kan simma med kläder på, jobbigt men det är väl nödvändigt att man ska kunna antar jag. Men uppdaterar mer sen, ska jobba vidare med reklamfilmen!
Kram!

RSS 2.0